Rıdvan Dilmen'den eleştiri: Meler'in derbiye atanması ne kadar doğru?

19.11.2021 - 22:50 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 23:02

Rıdvan Dilmen sosyal medyadan, Galatasaray-Fenerbahçe derbisine Halil Umut Meler'in atanmasını eleştiren paylaşımlarda bulundu. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen'den eleştiri: Meler'in derbiye atanması ne kadar doğru?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 13. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisine doğru heyecan artıyor. 21 Kasım Pazar günü Nef Stadı'nda oynanacak maçı bilindiği gibi Halil Umut Meler yönetecek. Rıdvan Dilmen'den, dev karşılaşmaya Meler'in atanması konusunda flaş bir eleştiri geldi. 

Derbiden sonra Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak

Ünlü yorumcu, "Halil Umut Meler, 21 Kasım Pazar saat 19.00’da NEF Galatasaray Stadı’nda Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek. 23 Kasım Salı saat 20.45’te Kiev’de Dinamo Kiev-Bayern Münih maçını yönetecek. Günah değil mi bu hakeme?" diye sordu.

Dilmen: Atama UEFA kriterlerine uygun mu?

Dilmen, Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu: "Halil Umut Meler gerçekten beğendiğim ve derbi maçlarını yönetebilecek kapasitede bir hakem. Ama bu maça atanması ne kadar doğru; soru işareti? Neden mi? UEFA’nın belli kriterleri var; 48 ya da 72 saat önce kendi liginde maç yönetmemiş olmalı."

Mostafa Mohamed'e kırmızı kart gösteren hakem

"Galatasaray’ın en son 9 ay önce maçını yönetti. (Ankaragücü-Galatasaray. Çok konuşulan Mohamed kırmızı kartı. Galatasaray mağlup olmuştu). Fenerbahçe’nin Trabzonspor deplasmanında VAR hakemiydi. 10. haftada da Fenerbahçe’nin Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 kaybettiği maçın hakemiydi."

'Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Allah kolaylık versin'

"Bana en tuhaf gelen de bu; salı günü Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek hakemi MEDYAMIZ HABER YAPMADI!!! Muhtemelen pazartesi günü Meler, Kiev yolundayken duyurulur :)) Allah; Halil Umut Meler’e, kim olacaksa VAR hakemine ve tarihi kulüplerimiz Galatasaray ile Fenerbahçe’ye kolaylıklar versin."

Senin için hazırladığımız haberler