Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için Avrupa Ligi iddiası

04.10.2024 - 00:18 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 00:29

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçın ardından yorumlarda bulundu. Detaylar...

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için Avrupa Ligi iddiası

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2. maçında deplasmanda Twente ile karşılaştı. Maçta 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler, Dusan Tadic'in golüyle eşitliği yakaladı ve sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Fenerbahçe'nin performansını HT Spor ekranlarından Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

"En kötü sonucu Galatasaray aldı"

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece 3 takımımız sahne aldı. Sonuçları değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Sezonun sürprizlerinden biri Galatasaray'ın skoruydu. 2-0'dan 2-2 oldu. Frankfurt'un Beşiktaş'ı burada yenmesi doğal, Hollanda'da Fenerbahçe'nin berabere kalması da doğal ama bence bugün itibarıyla takımlarımızın en kötü sonucunu Galatasaray aldı" dedi.

"Hoca hesabını yaptı"

"Jose Mourinho'nun işi skorla"diyen Rıdvan Dilmen, "Jose Mourinho savunma antrenörü mü, kompakt takım antrenörü mü konuşuyoruz ya onun işi skorla. Oraya bakıyor 1-1 ona göre değişiklik yapıyor, 1-0 ona göre yapıyor. Hoca hesabını yaptı. 3 içeride almam lazım. Twente deplasmanı iyi. United içeride oradan 1 puan alabilirim. Bunları düşünüyor" şeklinde konuştu.

"4 puanın yarısını Livakovic'e yazarım"

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Dominik Livakovic'e de parantez açan Rıdvan Dilmen, "Ben bu maçtan bağımsız söylüyorum, iki Avrupa maçında 4 puanın yarısını ben Livakovic'e yazarım. İçerideki maçta özellikle muazzam oynadı. Galatasaray maçında Livakovic başta olmak üzere ayakta kalması gelecek açısından çok önemli" dedi.


"Önde bitirme ihtimalini görüyorum"

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ni Galatasaray ve Beşiktaş'a göre daha önde bitirebileceğini iddia etti.

Dilmen, "Şöyle görüyorum, Galatasaray'ın çok iyi kadrosu var, Beşiktaş'ın iyi 13'ü var ama Avrupa'yı ölçü alırsak, lig üstünlüğü Galatasaray'ın daha iyi olmasına rağmen, Fenerbahçe'nin Avrupa'da daha önde bitirme ihtimalini görüyorum. Oyun planı daha uygun. Daha kompakt oynuyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler