Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye teşhis ve tedavi

14.08.2024 - 01:01 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 01:08

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Lille ile 1-1 berabere kaldığı Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu maçından sonra teşhis ve tedavi başlıklı paylaşım yaptı.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye teşhis ve tedavi

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda mücadele eden Fenerbahçe, Lille'e 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşını Ülker Stadyumu'nda oynadı. Sarı-Lacivertliler, kendi taraftarı önünde uzatma devrelerine giden maçta 1-1 berabere kaldı. Genel skorda eşleşmeyi 3-2 önde tamamlayan Lille play-offlar'a yükselirken Sarı-Lacivertliler ise UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı.

Rıdvan Dilmen teşhisi yaptı, tedaviyi sundu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Lille'i konuk ettiği maçın ardından kişisel X (Twitter) hesabından bir paylaşımda bulundu. Dilmen, Jose Mourinho yönetimindeki Sarı-Lacivertliler'e teşhis ve tedavi önerisi sundu.

"Fenerbahçe'de temel 3 sorunu var!"

Dilmen, "Üzüldük! Uzun süredir Şampiyonlar Ligi müziğini asla vazgeçmeyen taraftarımız maalesef dinleyemiyor! Gerçekten çok üzücü! İzliyor! Dinliyorum! Fenerbahçe'de temel 3 sorunu var! Hiç kuşkusuz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Lille'i deviremedi! Avrupa Ligi'nde devam edecek
Habere Git

Fenerbahçe'nin sorunları

Dilmen Fenerbahçe'deki sorunları şu şekilde sıraladı:

1 - "Savunmanın merkezinde oynayan tüm oyuncular maalesef hepsi aynı yetenekte! 1 tanesi dahi hazırlık paslarında topu ikinci bölgeye sağlıklı şekilde oynayamıyorlar! + En az 1 tanesinin zaman zaman hazırlık paslarında orta sahaya çıkması lazım bu seviyedeki takım için!"

2 - "Orta sahada Fred olmayınca arkası dönük savunmadan topu alıp, 2. bölgeden 3. bölgeye isabetli oynayabilecek orta sahası yok!"

3 - "Çok kişisel oyuncu üzerinden eleştiri yapmasam da! Harika sezon geçiren, morali-güveni süper durumda olan İrfan Can Kahveci'yi, Mourinho biraz ihmal ettiğini görüyorum! "

İlgini Çekebilir
Jose Mourinho neden elendiklerini açıkladı: "Devamını söylersem başım belada olur"
Habere Git

İşte tedavi

Dilmen, "Yani Fenerbahçe'mizin oyuna hükmetmesi için top bizdeyken 1. bölgeden 2. bölgeye sağlıklı geçirip zaman zaman da kendi geçip 1 oyun kurucu stopere 2. bölgede topu alacak oyuncunun da Fred dışında 1 oyuncuya daha kesin ihtiyacı var! Maç sonu Mourinho'nun demecini gerçekten uzun vadede düşünen çok tecrübeli teknik patron olduğunu daha iyi anladım! Takımımızın maçı kazanması için önce oyunu kazanması lazım! Yoğun maç trafiği var! En çok takımın ve taraftarın yüksek motivasyonunu beğendim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler