Rıdvan Dilmen'den flaş Ersun Yanal açıklaması!

09.03.2019 - 18:51 | Son Güncellenme: 09.03.2019 - 21:51

Rıdvan Dilmen'den flaş Ersun Yanal açıklaması!

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Medipol Başakşehir - Fenerbahçe karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Başakşehir iyi oynamadığı dönemde attı golü"

26 puanlık farkın oyuna yansıması dramatik bir durumdur. Başakşehir iyi oynamadığı dönemlerde golü attı. Fenerbahçe'nin Eljif ile olan bir pozisyonu var.

"Ersun Yanal'a maç öncesi 1 puanı verseler...."

Fenerbahçe ise tamamen oyunu daha da önemlisi taktikle oyuncuları kaybetmemek üzere. Ersun Yanal'a 1 puanı maç başlamadan önce verseler hemen alıp gidecek. Tolgay sevdası var bir de. Fizik gücü iyi değil oyuncunun. Top İrfan Can'a geldiği zaman çeker diyorsunuz.

"Başakşehir garanti oynuyor"

Bir tarafta aynı oyuncu kadrosunda ısrar eden Başakşehir. Strateji de küçük bir değişiklik yaptılar. Önde baskı yaptılar. Golün dışında oyunu almaya yetti onlara. Garanti oynuyorlar bir de. Garanti derken yetenekli oyuncularla.

"Oyun olarak ezildi Fenerbahçe.."

Bir tarafta organizasyonu iyi olan bir takım. Diğer tarafta puan almaya gelen bir Fenerbahçe. O yüzden hak edilmiş bir skor. İlk 15 dakika top Fenerbahçe'deyken son 20 dakikada tamamen Başakşehir'in antrenmanı şeklinde geçti. Skorda ezilmedi ama oyun olarak maalesef ezildi Fenerbahçe.

"Atılan gol bireysel bir hata tamamen"

Atılan gol bireysel bir hata tamamen. Her hata da bir beceri çıkar. Onu kovalamasa ne olacak? Son sözü Fenerbahçe elde etmek üzere Zajc ile alda at dercesine son sözü söyleyemedi.

"Fenerbahçe çok önemli puan kaybetti"

İkinci yarıda Fenerbahçe, Beşiktaş maçına benzer ne yaptı? Önce Mehmet'i sonra Valbuena'yı aldı. Fenerbahçe bugün çok önemli puan kaybetti. 28 puanda kaldı. Bursa ve Ankaragücü ise önemli birer puan aldılar.

"Emre Belözoğlu'nu idare etmek kolay mıdır?"

Emre Belözoğlu'nu idare etmek kolay mıdır? Değildir. Mahmut'u idare edersin. Adebayor'u bugün oyunu tutsun diye oyuna alıyorsun. Kolay mıdır? Değildir. 17 tane galibiyet almış bir takımdan bahsediyoruz. Bunların 13'ünü gol yemeden almış.

"Fenerbahçe gibi üst düzey bir kulüp zor günler geçiriyor..."

Fenerbahçe gibi üst düzey bir kulüp zor günler geçiriyor. Fenerbahçe'yi de küme düşme potasına doğru itelediler. Bugün her ne olursa olsun Abdullah Avcı gerçeğini tartışmamak lazım. Oynanan oyun, taktiksel, bilimsel...

"Mehmet Ekici girince kim sahneye çıktı?"

Yetenekli oyuncularla alan savunması yapıyor Abdullah Avcı ve 12 gol yemişler. Kaldı ki bugün 2. yarıda oynanan oyundan mutlu değildir. Mehmet Ekici girince kim sahneye çıktı? Zajc çıktı. Eljif'e veriyorsun ama alamıyorsun. Çünkü ona daha var.

"Frey değil Roman'ı oyuna alıp takımı uzatabilirdi"

Bugün de bir kere çok önemli bir şans geldi Fenerbayçe'ye ama Zajc değerlendiremedi. Ayrıca, Frey değil Roman'ı oyuna alıp takımı uzatabilirdi.

"Ersun Yanal nasip olur seneye çalışırsa..."

Hüseyin Göçek bugün beklenenin üzerinde temiz bir maç yönetti diye düşünüyorum. Bireysel olarak Ersun Yanal nasip olur seneye çalışırsa Tolgay'a iyi bir hazırlık dönemi lazım. Tolgay'ın pas yüzdesi yüksek. Şu anda gerçekten hiç hazır durumda değil. Devre arası geçirmemiş, küskün ve A takımda ki gibi değil. Tolgay daha 10. dakika nefes nefese kaldı ve her an kart görecek durumda. Onu çıkarabilirsin tercih olarak.

"Fenerbahçe'nin 2'de 2 yapıp Galatasaray maçına..."

Fenerbahçe için zor bir süreç başladı. Bahar havası kışa döndü. 28 puanı olduğu için Göztepe yarın 1-0 kazanırsa Fenerbahçe'yi geçiyor. Sivas'tan sonra Ankaragücü ile oynuyor. Ankaragücü'de 31 puan yaptı. O yüzden Fenerbahçe'nin 2'de 2 yapıp Galatasaray maçına yüzde yüz 34 puanla çıkması lazım.

"Korkarak olmaz bu işler..."

34 puanla Kadıköy'de Fenerbahçe-Galatasaray derbisine çıkmak zorunda. Ankaragücü ile oynayıp Akaragücü'nü kazanman lazım ki Galatasaray maçına daha güvenli çıkasın. Fenerbahçe'nin 2 tane maçı var. 6 puan yapmak zorunda. Korkarak olmaz.

"Volkan ciddi hatalar yapıyor"

Volkan şu an tecrübesiyle oynuyor ve ciddi şekilde hatalar yapıyor. Maç eksikliği var, kafa gitti geldi...Uzun bir süre maç oynamadı.

"Fenerbahçe çok kaliteli bir takım değil ama..."

Fenerbahçe çok kaliteli bir takım değil ama çok büyük bir kulüp. O yüzden Mossora'ya katılmıyorum.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler