Rıdvan Dilmen'den flaş Fenerbahçe açıklaması

21.04.2019 - 19:39 | Son Güncellenme: 21.04.2019 - 22:39

Rıdvan Dilmen'den flaş Fenerbahçe açıklaması

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programında Alanyaspor- Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Dilmen, zorlu maç hakkında neler söyledi? Ünlü yorumcu Başakşehir - Rizespor maçı hakkında da değerlendirmeler de bulundu. İşte o açıklamalar...

Dilmen'in ilk yarı değerlendirmeleri: ''Alanyaspor, Fenerbahçe’ye karşı tek kale maç yaptı''

Maç 45 dakika sürdü. 1 dakika daha uzatılacak durumu yoktu. Alanyaspor, Fenerbahçe’ye karşı tek kale maç yaptı. Fenerbahçe’nin forveti Ayew. Onun ayağına mı, Harun’un eline mi daha çok top geldi. Şahane bir zemin. Belki de ülkenin en güzel zeminlerinden. Pozitif bir teknik direktör.

"Geçen haftadan sonra yıpranmış bir Fenerbahçe"

Geçen haftadan sonra yıpranmış bir Fenerbahçe. 2 pozisyon dışında heyecanlandıracak tüm pozisyonlar Fenerbahçe ceza alanı içinde. İlk yarıda Fenerbahçeli olup maçı seyretmeyenler, iyiki seyretmedi diyebilirim.

"Harun’un becerisi ve kendi beceriksizliği..."

Alanyaspor, ilk yarıyı 2-0 önde kapatamadıysa Harun’un becerisi ve kendi beceriksizliği. Alanyaspor çok efor sarf etti. Top onlarda olduğu için keyif aldılar. İlk yarıda istatistik olarak Alanyaspor hiçbir anlamda Fenerbahçe karşısında geri düşmediğini düşünüyorum. Belki koşu mesafesi.

''Alanyaspor bu puanı boşuna yapmamış''

Hakem için temiz bir ilk yarı oldu. Alanyaspor bu puanı boşuna yapmamış. Harun ve Ayew arasında topla temas açısından ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum. Hocanın değişiklik yapması lazım Fenerbahçe’de.

''Alanyaspor, Fenerbahçe’ye karşı tek kale maç yaptı''

Maç 45 dakika sürdü. 1 dakika daha uzatılacak durumu yoktu. Alanyaspor, Fenerbahçe’ye karşı tek kale maç yaptı. Fenerbahçe’nin forveti Ayew. Onun ayağına mı, Harun’un eline mi daha çok top geldi. Şahane bir zemin. Belki de ülkenin en güzel zeminlerinden. Pozitif bir teknik direktör. (İlk yarı son)

Alt bant şöyle olmalıydı: "Alanyaspor 1 - 0 Harun."

Alt bant şöyle olmalıydı: "Alanyaspor 1 - 0 Harun. Fenerbahçe 6-2 kaybetmesi gerekiyordu. Sergen Yalçın 3 tane değişiklik yaptı. Ben mi geleyim atayım dedi. Sergen Yalçın'ın enerjisi ve kulluğu oyuncu iken de öyleydi. O da kendini geliştiriyor taktiksel açısında. 90. dakikaya kadar oynadı ondan sonrada bari 1-0 bitireyim dedi. Alanyaspor çok hak etti.

 

"Fenerbahçe ligimizin en kötü top oynayan takımı. "

Fenerbahçe ligimizin en kötü top oynayan takımı. Akhisar ve Göztepe bile oynarken heyecan veriyor. Hoca geldiğinde ben ikinci yarının lideri olurum demişti, devre arası transfer yaparım demişti... Göztepe ile Bursaspor uğraşıyor sen düş diye. Fenerbahçe'de ben kurtardım diyor ama o Göztepe-Bursa kazansa Fener'de potaya girecek."

"Ben Fenerbahçe 5 ila 7. bitirir demiştim ligi ama yanılmışız."

Ben Fenerbahçe 5 ila 7. bitirir demiştim ligi ama yanılmışız. 5 hafta var ve matematiksel olarak sıkıntı yaşıyorsunuz. Hala rahatlamış değilsiniz. Nisan ayının 21'in de Fenerbahçe için - averaj düşme düşmeme hesabı yapıyor dedirttiler. Fenerbahçeliler çok üzgün.

"Ersun Yanal şu an tartışılmamalıdır"

Ersun Yanal şu an tartışılmamalıdır. Hayalleriyle gerçekleştirilmesi kulübün şu an bir değil. Fenerbahçeliyi en çok üzen bugünkü maçın görüntüsü. Rakip takım sanki 3 kişiyle fazla oynuyor.

"Fenerbahçe futbol takımının oynadığı oyun kahrediyor."

Alanyaspor kulübün de kutlamak lazım başkanından oyuncusuna kadar. Fenerbahçe travmatik bir şekilde ayrılabilirdi oradan. Fenerbahçe futbol takımının oynadığı oyun kahrediyor. Ben kahroluyorum izlerken. Fenerbahçe'nin güle oynaya kazanacağı maç yok. Fenerbahçe analizlerini yapmak çok zordur. Ben ilk haftalarda da enerjiyi göremiyordum. Ersun Yanal da şu an tartışılıyor. Sözlerini havada bıraktı.

"Oyunculara yıldız vermem inanın taraftarlara saygısızlık"

Oyunculara yıldız vermem inanın taraftarlara saygısızlık, Alanyasporlu oyunculara saygısızlık olur. Maç analizini anlatıp saçmalamaya gerek yok. Oyuncuların tek sarı kartla bitirmesi. Böyle bir şey olabilir mi?

"Ozan bugün hat-trick yapabilirdi"

Ozan bugün hat-trick yapabilirdi. Alanyaspor'da gol kaçırmayan bir oyuncu söyleyin bana? Fenerbahçe'yi eleştirmekten sıkıldım. Fenerbahçeliler 1-0'a şükretsinler. Fenerbahçeli olmayanlar da Fener 5 yemedi diye üzülsünler.

Alanyaspor'u tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak ettiler. "

Maç Harun'a rağmen 1-0 bitiyor. Alanyaspor'u tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak ettiler. Sergen hoca da uzattı sanırım. Ona da hayırlı olsun.

"Fenerbahçe önümüzdeki sezon için transfer..."

Fenerbahçe önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına eski oyuncuları Luciano, Alex de Souza ve Deivid de Souza 2 milyon Euro'yu geçmeyecek şekilde başladı. Bu iyi bir şey tabii ki. Planlı olmak iyi.

"Şu kadroda Frey'in hesabını birine keseceksiniz"

Bu kulübün değerini bilecek yetenekli oyuncu alacaksınız. Şu kadroda Frey'in hesabını birine keseceksiniz. Deivid de Souza, Denizli'de Fenerbahçe kaybettiği zaman oyuna kim girmişti? Anelka girdi. Anelka kurtarıcı olarak girmişti.

"Bunun ekonomik durumla alakası yok. "

Bunun ekonomik durumla alakası yok. Doğru planlamayla bazen mecburiyetler sizi doğru adımlar atmaya götürür. Örnek mi? Trabzon. Abdülkadir, Abdülkadir, Yusuf çıkıyor. Oranın ayrı bir kültürü var. İnşallah Alex, Deivid de iyi oyuncular bulur

Ersun Yanal şu an tartışılan pozisyona geldi. 

"Suat Arslanboğa toparlanmış"

Suat Arslanboğa son 1-2 maç sallanmıştı ama bugün toparlanmış olarak gördük. Sakinliği falan iyi.

"Başakşehir'in kazandığı penaltı doğru"

Bugün Medipol Başakşehir'in uzatmalarda kazandığı penaltı kararı doğru.

"Dün Galatasaray maçında niye kırmızıyı vermiyorsun?"

Dün Galatasaray maçında niye kırmızıyı vermiyorsun? Niye penaltıyı vermiyorsun. Bunlar etkinin ötesi oldu artık. Anadolu kulüpleri figüran mı? Günah değil mi? İlla potansiyel taraftar gücü mü olmalı?

"Bu VAR uygulaması herkesin bombasını patlattı."

Bu VAR uygulaması herkesin bombasını patlattı. Başakşehir puan kaybedince ipler Galatasaray'ın eline geçti.Yarın ki Sivas-Beşiktaş maçı da şampiyonluğu yakından ilgilendiriyor.

"Hakikaten bu VAR herkesin foyasını ortaya çıkarıyor"

Hakikaten bu VAR herkesin foyasını ortaya çıkarıyor, Türkiye'de futbolun adil olmadığını gösteriyor, Türkiye'de futbolun baskı altında olduğunu gösteriyor.

"VAR Türkiye futbolunun Messi'si oldu."

VAR Türkiye futbolunun Messi'si oldu. Tek başına maç alıyor, tek başına maç veriyor. 

"Oynatma Tolgay'ı..."

Nasıl Beşiktaş, Oğzuahn'ı oynatarak bitirdiyse Ersun Yanal da Tolgay'ı oynatarak bitirecek. Bırak oynatma seneye oynatırsın.

"Cisse'nin sözleri üzerine..."

(Cisse'nin sözleri üzerine) Şunu milyonlarca insana söylettirdiniz ya utanın, gerçekten utanın. Bunu İspanyolca, Portekizce'ye, Fransızca'ya çevirip Samandıra'da asacaksın.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler