Rıdvan Dilmen'den flaş Şenol Güneş açıklaması!

02.03.2019 - 16:01 | Son Güncellenme: 02.03.2019 - 19:01

Rıdvan Dilmen'den flaş Şenol Güneş açıklaması!

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Kayserispor - Beşiktaş karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş'in Milli Takım'ı çalıştırması hakkında neler söyledi?

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Hiçbir galibiyet o 2 kardeşimizin önüne geçmez..."

Ankaragücü'ne ve vefat eden çocuklarımızın ailelerine başsağlığı diliyorum. Ankaragücü iyi oynadı ve iyi de santrfor almışlar. Olağanüstü transferler ettiler devre arasında. Yoksa Ankaragücü gitmek üzereydi. Sürpriz bir şekilde transferler yaptılar ve çehreleri değişti. Ama hiçbir şey o 2 kardeşimizin önüne geçemez.

"Beşiktaş 1-0 kaybetse böyle mental problem olmazdı..."

Bundan sonra Beşiktaş'ı bekleyen sadece kendisi. Beşiktaş maça üstün başladı ve öne de geçtiler. Kasımpaşa'dan sonra maç kaybetmemiştiler hiç. Fenerbahçe maçını 1-0 kaybetseler böyle bir mental problem olmazdı. Hikmet hoca kafasını bu işlere yoran değerli bir hocamız. Hakkaten bu işleri bilen bir hoca. Kayserispor'un çehresini değiştirdi. Oyun da tutundu ve 2-1'de öne geçti. 3 ve 4'te yapabilirlerdi.

"VAR'a gitmeseydi..."

Şamil bir gol attı hakem iptl etti. Acaba ofsayt mı var diye insanlar algıladı. Aslında VAR yardımcının hatasını düzeltti. Caner bozuyordu. VAR ofsayta gitmedi. Eğer faul olmasaydı golü verecekti. Fauldan dolayı iptal edildiği anlaşılmalı.

"Hikmet Karaman'ın tercihleri yanlıştı"

Hikmet Karaman da tamamen kopan Beşiktaş'a karşı ben üçü atmayım dedi. En değerli oyuncu Varela'yı çıkardı ve Levent'i aldı. Skoru korumak istedi. Sonra ilk golü atan santrforu çıkardı. İlla forvet mi çıkarmanız lazım? Beşiktaş savunması da ileri çıkmış ve tams ana göre maç olmuş. Küçük kritik kararlar 2 puanınıza sebep olabilir.

"Beşiktaş bundan sonra kazanabilir ama..."

Beşiktaş bundan sonraki maçları kazanabilir. 3-3'lük maçtan sonra 1'incilik zor dedin. İkincilik de gider böyle. Haftaya kazanabilir Beşiktaş ama yine sonraki hafta kaybedebilir.

"Vida dışında kafacı oyuncusu yok Beşiktaş'ın"

Vida dışında kafacı oyuncusu yok Beşiktaş'ın. Golde Medel'in yanında kafa vuruşunu yaptı oyuncu. Erken kart gördü. 1 hafta ara yararmamış Ljajic'e.

"Bu saatten sonra Şenol hoca sezon sonuna kadar..."

Şenol Güneş - Milli Takım konusu 45 gündür gündem de. Oğuzhan, Şenol hocası giderse üzülür mü? Hiç yapma kurban keser. Ben de aynısını yaparım. Minumum 45 gündür milli takıma gidiyor mu gitmiyor mu... Bu tür kaos ortamında gidecek bir hocayla oyuncular arasında sorunlar var. Saklayarak bir yere varılamazdı. Bu saatten sonra kimse bana Şenol hoca sezon sonuna kadar kalacak diyemez. Bence kalmaz. Bu milli takım işlerini 45 gün önce açıklamalıydılar. Ama taraftar korkusundan söyleyemediler.

"Yıldırım Demirören ne yaptı? İstifasını..."

Yıldırım başkan uzun yıllar Beşiktaş başkanlığı yapmıştı. 7 yıl da TFF başkanlığı yaptı. Kulüpler ekonomi anlamında başarılı değildi.  İddaa ihalesinden sonra çok sansasyonel olaylar oldu. İddia ihalesi onaylandıktan sonra ne yaptı Yıldırım bey? İstifasını verdi. Sonuçta ihale kararının sonucunu bekliyordu. Saygı duymak lazım. Allah yolunu açık etsin.

"Şenol hocanın milli takımda başarılı olmasını istiyorum"

Onun yerine de Hüsnü bey geldi. Umarım başarılı olur. Umarım Şenol hoca da başarılı olur. Allah yardımcısı olsun. Ben 2002 yılındaki hocamı istiyorum.  Şenol hoca 2002 şampiyonasında herkes tarafından kabullenen bir teknik adamdı. Şimdi de öyle olur inşallah. Medyayla sürekli atışan bir teknik adam olmasın. Benim beklentim hocamızdan; herkesle birlikte aynı 2002 yılındaki gibi beraber hareket edelim. Bizler de yorumcu olarak hocamızın milli takım da başarılı olmasını istiyoruz.

Erzurum'daki maç saat kaçta oynanır?

Erzurum'daki maç 15'te oynanır abi. 15 ile 19 arasında çok ciddi bir fark vardır. Yağmur yağsa buz yapar daha kötü olur. O maç zaten Erzurum'da hava erken kararıyor İstanbul'a göre. Umarım buzlanma falan olmaz sağlıklı bir şekilde oynanır maç.

"Şenol hoca uçağa binmeyecek Fenerbahçe maçını izleyecek"

Şenol hocanın Beşiktaş ile 4 yıl çalışması hele yerli teknik direktör olarak çalışması kolay değildir. 2 yıl dolu dolu şampiyonluk yaşadı. Artık yolun sonuna gelmiş gibi oldu. Şenol hoca bu akşam uçağa binmeyecek Fenerbahçe maçını izleyecek. Çünkü artık milli takım antrenörü. 2 maça çıkacaktır. Böyle giderse sezon sonuna bile kalmaz. Milli takım kadrosunu Şenol hoca açıklar.

"Arnavutluk maçının kadrosunu Şenol Güneş açıklar..."

Arnavutluk maçının kadrosunu Şenol Güneş açıklayacaktır. Bunu bilmek için Rıdvan Dilmen olmaya gerek yok. Bu işlerin Beşiktaş'a çok zarar verdiğini düşünüyorum ama keşke daha önce açıklansaydı.

Rıdvan Dilmen, TFF Başkanlığına aday olacak mı?

Hayatım da hiç kimseden beklentim olmadı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı ile uzaktan yakından alakam yoktur. Bu tür haberlerin artık yapılmamasını rica ediyorum.

"Umarım Hüsnü bey de iyi değerlendirir şansını"

Ben sağlığıma ve NTV'ye nasıl hizmet ederim diye düşünüyorum. TFF Başkanı kim olur onu da hiç bilmiyorum. Umarım Hüsnü bey de iyi değerlendirir şansını. Futbol ailesi de ne der onu bilemem

"Birçok hakemimiz burada ceza alıyor ama..."

Birçok hakemimiz burada ceza alıyor ama Avrupa'da maç atıyorlar. Lobi ile karışık gidiyor bizim hakemlerimiz. Bazen gördüğü halde görmezden gelen hakemlerimiz var.

"Türk hakemleri kötü niyetli maç yönetiyorlar"

Problem teknoloji de değil. Kamera sayısı vs artırma o ayrı bir şey. Ama sonuçta buna insan karar veriyor. Faulü görüyorsun ama vermiyorsun bunun teknoloji ile alakası yok insanla var. Türk hakemliği kötü niyetli maç yönetiyorlar. Bu kadar basit. VAR olmasa idare ederdik. Gidip bakıp yok diyorsan sıkıntı var. Uilemberg'in söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza olur mu? Olabilir, Sergen Yalçın ileri de olur mu? Olabilir. Şenol hoca sezon sonuna kadar olmamalı ama. Şenol hoca, Yıldırım bey ile istifa etmeden 5 saniye öncemi anlaştılar? Bu oyuncular da kimle çalışırlarsa çalışsın. Şenol hocanının geçen hafta misyonununun bittiğini düşünüyorum. Beşiktaş yönetiminin de kafalarında vardır birileri. 

"Fenerbahçe favori"

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşılaşmasında favori.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler