Rıdvan Dilmen'den flaş Şenol Güneş açıklaması: "İstifa..."

10.03.2019 - 19:24 | Son Güncellenme: 10.03.2019 - 22:24

Rıdvan Dilmen'den flaş Şenol Güneş açıklaması: "İstifa..."

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Beşiktaş - Atiker Konyaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Son derece güvenini kaybetmiş kalecisi var Beşiktaş'ın. Her geri dönen topta yuhalnıyor Karius. Ne kadar kariyerli olursa olsun o da kaldıramayabilir ve ayrılmak isteyebilir.

Öncelikle Beşiktaş'ın e teknik direktörün, oyuncuların maça bakış açısını kutlamak lazım. Biliyolar ki zor bir takım, zor gol yiyen mücadeleci bir takım. Buna karşı 2 orta saha oyuncusu Medel ve Atiba. Şenol hoca da sertleştirdi takımı. Prest kalitesi ve oyun kalitesi yükseldi. Hem preste hem de sonuçlandırmada çıktı.

Şeno Güneş rakip üzerinden iyi analiz yapıp sert bir takım çıkarıp sonuç almak istedi. Ljajic fazla savunmacı olmadığı için şu an stoper dışında ideal bir kadro gibi gözüküyor. Elindeki en iyi santrfor ve en iyi kanat oyuncuylarıyla oynuyor. 

Burak'a ayrı bir parantez açmak istiyorum: Bazıları iyi futbolcudur, bazıları gol koklamasını bilir ve gol atar. Attığı frikik golünün dışında hakikaten harika bir ara pas attı. Zamanlama doğru olması lazım. Biraz beklese sol stoper kademeye girerdi. Gerçektende kendi istediği topları attı. Attığı golde ayak içini mükemmel kullandı. Çok iyi oyun oynadı ilk yarı. 2. golün başından da ver al Ljajic ile yaparak frikik kazandırdı.

İki takımda hata yapabilecek oyuncular var. Beşiktaş'ta Necip'in sarı kartı var. Bir tane de sarı kart olmasına rağmen Filipovic. Ali Palabıyık'ın Vida'ya göstrermediği kart var. Beşiktaş maça iyi hazırlanmış. Konya'da zaten bu.

Beşiktaş aslında bugün anormal derece isteksiz ötesi falan değil, çok coşkulu, işini yapan, hocalarıyla problemi olmayan bir Beşiktaş izledik. Maç 5-1'de bitebilirdi.

Maç sırasında da Şenol hocaya protestolar vardı özellikle 2-2 olduktan sonra ve enteresandır 3-2'den sonra protesto var. Bu istifa alkışıdır bana göre. Teşekkür ederim size gibi geldi bana. Tabii ki bilemiyorum ben sadece öyle düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler