Rıdvan Dilmen'den flaş transfer iddiası! İstanbul'a geliyor...

24.08.2019 - 22:46 | Son Güncellenme: 25.08.2019 - 01:46

Rıdvan Dilmen'den flaş transfer iddiası! İstanbul'a geliyor...

İlk yarı değerlendirmesi

Fenerbahçe'de savunmacıdan 3'ünün yeri, orijinal yeri değil. Vasat da olsa mevkisinin oyuncusu lazım. Fenerbahçe 'Ah nasıl direğe çarptı!' derken golü yedi. Top toplayıcı Mert'e asist yaptı. Bu golü Fenerbahçe 2-0 gerideyken yemeli. Neden 2 dakika uzatma verildi anlamadım. Neden 4 dakika değil? 2 kez VAR yüzünden oyun durdu. 2 kez Elia yere yattı.

Gustavo transferi hakkında flaş iddia

Josef de Souza'yı Türkiye'den bir kulüp alacak diye korkuyorum. Arabistan'da oynamıyorlar. Rodrigues'in bu yüzden formsuzluğu var. Luiz Gustavo'nun bu akşam İstanbul'a geleceğini duydum. Ali Koç bu transferi çok istiyor. Öncelik verdiği transfer bu.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Başakşehir - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, Başakşehir - Fenerbahçe karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları ve hakem kararlarını yorumladı. 

Okan Buruk ve Ersun Yanal hakkında da konuşan Dilmen, Fenerbahçe'yle ismi anılan Luiz Gustavo'nun transferi içinse çarpıcı ifadeler kullandı...

İşte Rıdvan Dilmen'in sözlerinen Ajansspor'un derledikleri:

İkinci yarı değerlendirmeleri:

Bir forvetin ne yapması gerekiyorsa Muriç her şeyi yapıyor. 25 yaş ise tam olgunluk yaşı değildir. Daha değerlisi Fenerbahçe 1-0 mağlupken düşüyor, tedaviye sakatlanarak gidiyor ve oyuna girmek için yalvarıyor. Bundan iki yıl önce bana sorsan eh derdim. Ama Rize'de çok aşama kaydederek, maça damgasını vurdu.

Muriç Fenerbahçe’yi tamamen oyunda tuttu. Altay ikinci golü yemedi ama Muriç ‘Ben bırakmıyorum’ dedi. Okan Buruk’u çok beğenen biri olarak hayal kırıklığına uğradım.

1-0’ı korumak için alınmaz Gökhan İnler. 2-0’ı yakalamak için alınır. Kazandığı pozisyonlar kontra atak olur. Fenerbahçe’nin sezona ikide iki ile başlaması, geçen sezondan sonra Ali Koç ve Ersun Yanal için çok önemli. 

Günümüz şartları için bu kadar verimli, ucuza bir oyuncu Muriç. Sanki annesi Kadıköy’de doğum yapmış. Daha sezonun ikinci haftasında Fenerbahçe taraftarının kalbine girdi.

Böyle bir takımla ligin ikinci haftasında geriden gelip kazandı Fenerbahçe. Jailson ve Dirar, kendi pozisyonlarında oynamıyorlar. Dirar ofansif bir oyuncu olduğu için golü attı. Bu kadroya baktığımız zaman arkadaki dört oyuncu ilk defa yan yana oynuyorlar.

Fenerbahçe’nin transfer önceliği kesinlikle sol bek olmalı. Hasan Ali sanırım daha 1.5 ay yok. Gustavo gündemde olduğu için diyorum, zaman zaman Gustavo’yu da stopere çekebilirsiniz. İsmi gündemde olduğu için söylüyorum, Kolarov tarzı bir oyuncu ile bir taşta iki kuş olabilir.

Başakşehir küme düşmeye falan oynamaz. İki maçta sıfır çeken Başakşehir, ligi ilk beş içerisinde tamamlar diye düşünüyorum. Başakşehir’in zaten ortam gereği coşku problemi var. Büyük takım ve büyük kulüp arasında çok fark var.

Büyük kulüpseniz, oyunu çevirebilirim derseniz. Fenerbahçe’nin gol attığı dakikalarda Başakşehir maçı farklı götürüyordu. Vedat Muriç, Kosova’da yaşadığı olaylar ve futbolculuğunun kıymetini bilmesi sonrası üzerine koyarak gitmiş.

Büyük bir kulübe üçüncü defa geliyorsun. Demek ki iz bırakmışsın. Emre için de çok önemli bir şanstır bu.  Max Kruse'nin de en büyük şansı Emre Belözoğlu ve Vedat Muriç.

Volkan Demirel,  geçen sezon bu sene devam etmeyeceğini düşünse dönmeyebilirdi. Altay önemli bir kaleci, potansiyeli var. 15 yaşlarında stoper falan oynamış, kendisini iyi yetiştirmiş. Daha çok genç bir kaleci.

Avrupa Kupası’nda olmasanız bile uzun bir maraton var. Volkan’ın dönmesi zor gözüküyor ama ben çalıştığını gördüm. Dönecekse, bir an evvel dönmeli. Altay ve Harun hata yaptığında dönerse, bu ikiliyi kaybederseniz. Dönecekse hemen dönsün, dönmeyecekse açıklayın.

Geçen yıl gerçekten kötü oynuyordu Fenerbahçe ve kaybediyordu. Ersun Yanal’ın verdiği demeçlerde başka maç mı izliyoruz diyorduk. Bu dönem ters psikoloji var.

Senin için hazırladığımız haberler