Rıdvan Dilmen'den Icardi ve Osimhen'e, Tümer & Sergen benzetmesi!

07.10.2024 - 20:48 | Son Güncellenme: 07.10.2024 - 21:15

Eski futbolcu ve Rıdvan Dilmen, "Icardi ve Osimhen birlikte oynar mı?" sorusuna Tümer Metin ve Sergen Yalçın'ı örnek göstererek cevap verdi. Detaylar...

Rıdvan Dilmen'den Icardi ve Osimhen'e, Tümer & Sergen benzetmesi!

AJANSSPOR HABER

Eski futbolcu ve eski teknik direktör Rıdvan Dilmen, HT Spor kanalında Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi ve Victor Osimhen için değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

"Icardi oyundan çıkarken kapris yaptı"

Galatasaray'ın Süper Lig'in 8. haftasında evinde oynadığı Alanyaspor'u mağlup ettiği mücadelede 81. dakikada yerini Michy Batshuayi'ye bırakarak oyundan çıkan Icardi için konuşan Rıdvan Dilmen:

"Icardi oyundan çıkarken böyle ince bir kapris yaptı. Bu tür oyunculara 'Hadi gel otur' demek öyle kolay değil. Okan Buruk değil Türkiye’de kimi getirirsen getir Icardi'yi oturtmak kolay değildir.

Batshuayi'yi konuşan bile yok

Batshuayi’den bahseden bile yok. O da maalesef durumu kabullenmiş durumda. Ben söyleyeyim size Icardi’yi oynatmamak, oyundan çıkarmak çok kolay iş değil" dedi.

"Tümer ve Segen sembol oldu"

"Mauro Icardi ve Victor Osimhen birlikte oynar mı?" sorusunu cevaplandıran Rıdvan Dilmen, "Birlikte oynama diye söylenilen şehir efsanesi Tümer ile Sergen’den çıktı. 'Tümer ile Sergen beraber oynar mı?' diye söylenildi. Beraber oynadılar. Çok güzel oynadılar. Hatta şampiyonluk maçında da 'Tümer verdi Sergen attı' diye sembol oldu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler