Rıdvan Dilmen’den İsmail Kartal’a eleştiri

Cem Ergün
06.05.2024 - 23:59 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 00:04

Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük darbe aldı. Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal'ı, Rıdvan Dilmen eleştirdi.

Rıdvan Dilmen’den İsmail Kartal’a eleştiri

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin, Konyaspor karşısındaki performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "İrfan Can da bir insan. Bu çocuk haftalardır takımın anahtarı oldu. Hep kritik golleri attı. Ferdi de bugün çok etkili olmaya çalıştı. Oyuncuların inançsızlığını hissediyorum. Pozisyon bulmadı değil buldular ama şimdi "şampiyon" kelimesinin harfleri var ya onlar daha da yükseldi diyorum. Haftaya Karagümrük maçında Galatasaray kazandığı hafta içeride Fenerbahçe'ye kaybetse dahi ne yapacaksın?" dedi

İsmail Kartal'a eleştiri

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın tercihlerini eleştiren Dilmen, "Koordinasyon neden kaybolur? Oynamadığında. Her şeye rağmen ben atarım Mert Müldür'ü stopere, bir şeyler yaparsın. Ama İsmail hoca daha düz teknik direktörlük yapan bir hoca. 'Rakip takımın antrenörü, bizim antrenörümüz kadar eleştirilmiyor' konuşmaları dönebiliyor medyada. " yorumunda bulundu.

"Okan Buruk başarılı ama..."

Rıdvan Dilmen, sözlerine şöyle devam etti: "Ben genel anlamda Okan Buruk'u ligimizde çok başarılı görüyorum ama Avrupa'da ve kupada çok başarısız görüyorum. Kesin başarısız. ismail hoca 4 kupaya talipti. Artı 1 kupa. 1 Süper Lig, hemen hemen koptu. Kupada oynamadın. Avrupa'da Olympiakos fenerden iyi takım değil. o gitti. Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne mağlup oldu. Onu elesen 2 maç yapıp finale çıkıyorsun.  Bir de kupayı alamadığın için seneye Süper Kupa'da yoksun. Beşinci kupa da oydu."

Senin için hazırladığımız haberler