Rıdvan Dilmen'den Konyaspor iddiası!

Cem Ergün
27.04.2024 - 23:25 | Son Güncellenme: 28.04.2024 - 10:08

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmesinin ardından %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışını değerlendirirken Konyaspor'a da değindi. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen'den Konyaspor iddiası!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı Michy Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş'ın tek golü ise Cenk Tosun'dan geldi.

Bu maçın ardından TV 8.5'ta %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Konyaspor hakkında çarpıcı bir iddiada bulunurken, şampiyonluk yarışından da söz etti. 

Konyaspor, Sivas'ta mağlup

Süper Lig'de bugün oynanan mücadelede Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'a Rey Manaj'ın 86. dakikada attığı golle 1-0 mağlup oldu.

Konyaspor için tehlike çanları

Konyaspor, bu sonuçla beraber ligde son 2 maçından da mağlup ayrılmış oldu. Yeşil-Beyazlılar, 34 hafta sonunda topladığı 36 puanla 15. sırada yer aldı. Ligde son 4 haftaya girilirken, Konyaspor için tehlike çanları çalmaya başladı.

Küme düşme hattıyla puan farkı azaldı

Ligde son 4 haftaya girilirken Fahrudin Omerovic liderliğindeki Konyaspor, küme düşme hattındaki Fatih Karagümrük'ün yalnızca 3 puan üstünde yer alıyor.

Zorlu fikstür kapıda

Yeşil-Beyazlı ekip ligin geri kalan haftalarında, şampiyonluk yarışı içerisinde olan Fenerbahçe ve Galatasaray ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Küme düşme hattına yaklaşan Konyaspor'un fikstürü ise şöyle:

06/05 Konyaspor - Fenerbahçe

12/05 Konyaspor - Samsunspor

19/05 Kayserispor - Konyaspor

26/05 Konyaspor - Galatasaray

Rıdvan Dilmen'den Konyaspor sözleri...

Öte yandan bugün oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından konuşan Rıdvan Dilmen, Konyaspor ve şampiyonluk yarışından şu sözlerle bahsetti:

"Fenerbahçe'nin fikstürüne baktığımızda, Konyaspor düşmek için çok uğraşıyor. Bugün Sivasspor'a karşı rölanti oyunda daha üstün gözükseler de kaybettiler. Konyaspor'un içerideki maçları Fenerbahçe ve Galatasaray'la olacak. O yüzden gelecek hafta kolay geçmeyecektir Fenerbahçe için."

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Bu senaryoda lig yüzde 95 biter
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler