Rıdvan Dilmen'den MHK'ye: Vicdansızca alınan karara vicdansızlık eklemeyin!

13.03.2022 - 19:17 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 19:24

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından TFF tarafından liste dışı bırakılan Süper Lig hakemleriyle ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu

Rıdvan Dilmen'den MHK'ye: Vicdansızca alınan karara vicdansızlık eklemeyin!

AJANSSPOR HABER

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) hakemlerle ilgili verdiği karar ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Dilmen'den vicdansızlık uyarısı

Rıdvan Dilmen Twitter hesabından "Önümüzdeki günlerde, liste dışı bıraktığınız en kariyerli hakemlerden biriyle devam etme kararı alıp da kamuoyunun nabzını düşürmeye çalışmayın! Geri çağıracaksanız; birini değil hepsini çağırın. Zaten vicdansızca alınan bir karara başka bir vicdansızlık daha eklemeyin!" paylaşımını yaptı.

İlgini Çekebilir
7 Mart gecesi MHK’ya öyle bir ihbar geldi ki(!)
Habere Git

Yapılanlar TFF tüzüğüne aykırı

Rıdvan Dilmen daha öncede yapılanların Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tüzüğüne aykırı olduğunu duyurmuştu. "Aslında 13 hakemi yollamak TFF tüzüğüne aykırı. Çünkü 28 hakemin en fazla %20'sini klasman düşürebiliyor veya gözlemci yapabiliyorlar. TFF ve MHK, aldıkları bu kararın (benim bildiğimi MHK'nin içindekiler bilmiyor mu!) tüzüğe aykırı olduğunu bildikleri ve sayıyı tutturmak (!) için önümüzdeki hafta Riva'ya bazı hakemleri görüşmeye çağırdılar; çok sevdikleri için değil! Yerel ve uluslararası adli kaosa hazır olun! İnsanlarda Allah korkusu olmayıp, bir de kanun korkusu yoksa korkun!" paylaşımı yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler