Rıdvan Dilmen'den müthiş iddia! TFF puan sıralamasını belirledi...

Furkan Sönmez
10.03.2024 - 22:31 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 23:09

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, TV8,5 kanalındaki "%100 Futbol" isimli programda alt liglerde yaşanan hakem hatalarını yorumladı. İşte detaylar.

Rıdvan Dilmen'den müthiş iddia! TFF puan sıralamasını belirledi...

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Trendyol 1. Lig'de dün oynanan Eyüpspor - Çorum FK ve bugün oynanan Kocaelispor - Tuzlaspor maçlarında yaşanan pozisyonlar hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çağrıda bulundu. Dilmen, "Bir VAR hakemi, Ali Bey söylediği için diyorum... O VAR hakemi, Cuma günü Galatasaray maçındaymış sonra Eyüp maçında bugün de Kocaelispor maçındaymış. Bak hiç abartmıyorum. Ne Ahmet İbanoğlu, ne VAR'dakiler, ne de Mehmet Büyükekşi, dün Eyüpspor - Çorum FK maçında olanları anlatamaz. Üçününde haberi var ya bu yapılanların. MHK Başkanı, TFF Başkanı ve VAR hakeminin haberi var. Mehmet Bey size açık söyleyeyim, alt liglerde olanları sindirebilyorsanız, 10 yıl kalın. Lütfen o maçları bir seyredin, adam öldürmeye tam teşebbüsten göz altına alınmalı normalde o oyuncunun" dedi.

"TFF 3. sıradaki takımı bile belirledi"

Ünlü futbol yorumcusu, TFF'nin Trendyol 1. Ligi'nde 3. olacak ve direkt play-off'ta final oynayacak takımı belirlediğini iddia ederek şu cümleleri kullandı: "TFF'ye 3. sıradaki takımı bile belirledi bak çok iddialı söylüyorum. Geçen senelerde de bir şehri bilerek, isteyerek geri çıkardılar. Ben de o zaman antrenördüm. O maçlara giden VAR hakemleri ile Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarına atanan VAR hakemleri aynı."

"VAR kayıtlarını açıklayın"

Trendyol Süper Ligi'nin 26. haftasından itibaren düzenli olarak Salı günleri hakemlerin VAR monitorüne gittiği anları kamuoyuyla paylaşan TFF'ye çağrıda bulunan 61 yaşındaki Rıdvan Dilmen, "Eğer siz hakkaniyetliyseniz, eğer iyi niyetliyseniz, bir şey düzelsin istiyorsanız Salı günü Eyüpspor - Çorum FK maçının VAR kayıtlarını açıklayın" ifadelerini kullandı.

Eyüpspor: "Fredy'nin aşil tendonunda kopma yoktur"

Eyüpspor, evinde 1-0 mağlup olduğu Çorum FK maçında Fredy'e yapılan hareketin görüntüsü paylaşarak "Sağlık Raporu 1 Futbolcumuz Fredy'nin aşil tendonunda kopma yoktur. Sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine" açıklamasını yaptı.

Ayrıca, aynı karşılaşmada sakatlık yaşayan Taşkın İlter'in sağlık raporu hakkında şu ifadeleri kullandı: "Sağlık Raporu 2 Futbolcumuz Taşkın İlter'in bu pozisyonda ayağında bir kırık oluşmamıştır! Sağlık ekiplerimizin maç sonu yaptığı tetkiklerde ayağında ve bacağında darbeye bağlı ödem oluşmuştur. Futbolcumuzun sağlık durumuyla ilgili daha sonra net bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine."

Kocaelispor evinde mağlup oldu

Trendyol 1. Ligi'nde Kocaelispor, sahasında konuk ettiği Tuzlaspor'a 2-1 mağlup oldu. Kocaelispor'da Davit Skhirtladze son saniyelerde kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler