Rıdvan Dilmen'den penaltı, Jahovic ve Skrtel yorumu!

16.02.2019 - 18:34 | Son Güncellenme: 16.02.2019 - 21:34

Rıdvan Dilmen'den penaltı, Jahovic ve Skrtel yorumu!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçını değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe-Konyaspor maçı hakkında neler söyledi? Jahovic'in pozisyonu kırtmızı kart mıydı? Jailson'un golü hakkında ne düşünüyor? Fenerbahçe'nin yediği golde Skrtel'in hatası var mı? Rıdvan Dilmen açıkladı...

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Fenerbahçe baskılı başladı"

Öndeki 4 tane Slimani'yi askıya alın Moses, Valbuena ve Zajc ile önde baskılı başladı Fenerbahçe ve Konya bunu bekliyordu. Ona göre alan savunması yaptılar. Paslarda eşit oldu ve maçta denge kuruldu. 2 tane VAR'lık bir olay oldu. Açıkçası insan futboldan soğuyor.

 

"Gidip VAR'a bakmasına rağmen kırmızı kart gösteriyor"

Jahovic'in ayağını kaçırma ihtimali yok orada. Gidip VAR'a bakmasına rağmen kırmızı kart gösteriyor Fırat hoca. Maalesef bu tür kararlar veriliyor. Şu pozisyonun Yıldırım Demirören ile ne ilgisi var?"

"Jahovic ayağını nasıl kaçıracak o pozisyonda?"

Fırat Aydınus'un kırmızı kartı maçın kaderini belirledi. Biri bana açıklasın: Oyuncu orada ayağını nası kaçırabilsin?

 

"Skrtel'in sarı kartı doğru"

Jailson'un pozisyonu bana göre penaltı değil. VAR'a gitti penaltı vermedi zaten..

Taban havadaysa ben kırmızı kart gösterirdi. Ama tekrarında gördüm. Ayağına darbe var zannedersiniz. Zaten o darbe gelseydi Konyasporlu oyuncu şu an hastanedeydi. O pozisyonda Skrtel'a sarı kartı vermesi avantajı oynatması normal.

İLK YARI AÇIKLAMALARI SON

"Fiziki kalitesi bu ligin üstünde Atiker Konyaspor'un"

Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ikinci yarısını yorumladı!

Fiziki kalitesi bu ligin üstünde Atiker Konyaspor'un. Aykut Kocaman'ın da en önemli özelliği. Dirençli takım olduğunu biliyoruz.

Fenerbahçe'nin sayılmayan golü hakkında...

Fenerbahçe'nin sayılmayan golü hakkında:

"Alper geriden çıkmış olsa bile ofsayt. Çünkü aktif alanda. Bugün Fenerbahçe taraftarının ve yönetiminin hakemle söyleyecek bir şeyi yok."

"İkinci yarının lideri olacağız demişti..."

Ersun Yanal devre arasında ikinci yarının lideri olacağız demişti. Ali Koç ise ilk üçe razıyım demişti. Fenerbahçe şut atmıyor. Mehmet Ekici bugün olsaydı muhtemelen 5-6 şut atardı. Kapalı savunmaya karşı şut gerekli. Artık her maç Fenerbahçe için finale döndü.

"Fenerbahçe şut atmıyor"

Fenerbahçe şut atmıyor. Mehmet Ekici bugün olsaydı muhtemelen 5-6 şut atardı. Kapalı savunmaya karşı şut gerekli. Artık her maç Fenerbahçe için finale döndü

"Skrtel kırmızı görmeliydi."

Zuta'nın ayağını gördükten sonra Skrtel'in kırmızı kart görmesi gerektiğini düşünüyorum. Zuta'nın pozisyonunu yeniden inceleyince ve oyuncunun ayağını görünce Skrtel'in kırmızı kart görmesi gerekliydi. Hatta VAR'a bile gidilmesi gerekebilirdi

"Jailson'un pozisyonunda kural penaltı diyor"

Kimsenin günahını almak istemem, eğer sosyal medyada paylaşılan görüntü Skrtel'in müdahalesi sonrası olduysa kırmızı kart doğru karar olurdu. Ben öyle görmediğim için sarı kart yorumu yaptım.

Jailson'un pozisyonunda kural penaltı diyor. Ama bana göre penaltı değil.

Ligin 3'te 2'lik bölümü geçti ve Fenerbahçe -6 averajla, 42 puan kaybetti. Ersun Yanal ikinci yarının lideri olacağız hedefi koymuştu ama o hedefe göre de iyi gitmiyor Fenerbahçe.

"Son 10 dakikası tamamen kaos futboluydu"

Geçen hafta demiştim, Ersun Hoca, yardımcısıyla vır, vır, vır, konuşuyor diye. Sürekli konuşurken kafası karıştı herhalde. Frey'i hazırladı o kadar, sonra Alper'i aldı oyuna. Maçın son 10 dakikası tamamen kaos futboluydu. Ben beğenmediğim Frey'i oyuna her türlü alırdım.

"1-0 avantajlı bir skor"

Zenit takımı eli ayağı düzgün ve iyi bir takım. 1-0 avantajlı bir skor. Ama şu an kulübün kafası karışık. Mehmet Ekici'nin durumu da belli değil. Kim oynar bilemiyoruz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler