Rıdvan Dilmen'den Play-Off iddiası! "Böylesini görmedim"

21.09.2024 - 19:15 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 19:30

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkındaki yorumlarını paylaşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig için de Play-Off iddiasını dile getirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...

Rıdvan Dilmen'den Play-Off iddiası! "Böylesini görmedim"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. İki ezeli rakibin dev maçını HT Spor ekranlarında Rıdvan Dilmen yorumladı. Dilmen ayrıca, Süper Lig'de takımlar arasındaki uçurumun giderek büyüdüğünü dile getirdi ve Play-Off iddiasında bulundu. Detaylar...

"Fenerbahçe'nin hocası olsam..."

Uzun top oynayanın maçı kaybedeceği yorumunda bulunan Dilmen, "Ben iki takımın analizinde şunu söylüyorum, uzun top oynayan kaybeder. İki takımda da arka tarafta uzun boylu oyuncular var. Uzun topları karşılarlar. İkisi de önce presle başlamalı. Fenerbahçe'nin hocası olsam kesinlikle önde, ön liberolara topu aldırmayın derim" şeklinde konuştu.

"Böyle devam ederse iş oraya gidiyor"

Süper Lig'de takımlar arasında makasın açıldığına dikkat çeken Rıdvan Dilmen, böyle devam ettiği takdirde Play-Off'un geleceğini iddia etti. Dilmen, "Türk futbolunda böyle bir uçurum hiç görmedim. Koşarak Play-Off'a gidiyoruz. Böyle devam ederse iş oraya gidiyor. Ben nefret ediyorum Play-Off'tan ama Avrupa'da vasat liglerde bu var" açıklamasında bulundu.

"Ben böyle bir uçurum görmedim"

Sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen, "İki takımdan biri 102, diğeri 99 puan almış. Böyle bir şey yok. Bu sene Beşiktaş da topa girdi ilk 3 belli. 4'üncü de Trabzonspor olur. Ben böyle bir uçurum görmedim" dedi.

Süper Lig'de Play-Off

Türkiye Süper Lig'de Play-Off sistemi ilk 2011-2012 sezonunda uygulandı. Ligde normal sezonu ilk dört içerisinde bitiren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, Play-Off'ta ikişerli maç üzerinden karşı karşıya geldi.

Play-Off'un şampiyonu Galatasaray oldu

O sezon Süper Lig'in normal sezonunu lider bitiren Galatasaray, Play-Off'ta aldığı sonuçların ardından koltuğunu korudu ve son maçta şampiyonluğunu ilan etti.

Senin için hazırladığımız haberler