Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk tahmini!

21.09.2024 - 18:39 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 19:07

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi yorumlarda bulundu. Dilmen, Süper Lig için şampiyonluk tahminini de dile getirdi. Detaylar...

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk tahmini!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftası, Fenerbahçe - Galatasaray derbisine ev sahipliği yapacak. Dev derbi öncesi HT Spor'da yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışındaki tahminini de açıkladı. İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri...

"Uzun top oynayan kaybeder"

Hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın önde pres yaparak maça başlaması gerektiğini kaydeden Rıdvan Dimen, "Ben iki takımın analizinde şunu söylüyorum, uzun top oynayan kaybeder. İki takımda da arka tarafta uzun boylu oyuncular var. Uzun topları karşılarlar. İkisi de önce presle başlamalı" yorumunda bulundu.

Dilmen'den Fred, Gedson ve Torreira yorumu

Rıdvan Dilmen, üç büyüklerin yıldızları hakkında şu yorumu yaptı: "Çok önemli kadrolarımız var. Çok derinlikli kadrolar. Mauro Icardi, büyük santrfor, Osimhen müthiş bir futbolcu. Dzeko, Szymansk, Tadic falan... Sezon başından beri izliyorum Fred, Gedson ve Torreira bu kadar geniş kadroda bunların üstünü örteceksin. Aradaki köprüde inanılmaz oyuncular. Bunlar başka oyuncular."

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Mourinho'nun sözü çok hoşuma gitti"
Habere Git

"Benim iddiam da bu"

Dört büyüklerin kendi aralarında oynayacakları maçlara dikkat çeken Rıdvan Dilmen, şampiyonluk iddiasını şu sözlerle açıkladı: "Jose Mourinho, ilk haftada çözdü Türkiye'yi. Okan Buruk çoktan çözdü. Ama Avrupa'da seni vasat takımlar eler. Dört büyük kulübün arasında, birbirlerinden alacakları 18 puan var. Bu maçlardan en çok kim alırsa o şampiyon olur. Benim iddiam da bu."

Senin için hazırladığımız haberler