Rıdvan Dilmen'den Serdar Tatlı'ya istifa çağrısı!

14.02.2021 - 18:24 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 11:37

Son dakika spor haberleri... Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Kasımpaşa maçını değerlendirdi. Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ve Kasımpaşa, Türk Telekom Stadı'nda karşılaştı. NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, bu maça ve penaltı pozisyonlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Dilmen’in MHK Başkanı Serdar Tatlı ile ilgili sözleri de dikkat çekti.

Rıdvan Dilmen'den Serdar Tatlı'ya istifa çağrısı!

Süper Lig'in 25. hafta maçında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, MHK Başkanı Serdar Tatlı’yı istifaya davet etti. 

İşte o sözler...

 

Mücadeleyi alkışlayacağız. İki takım da mücadele etti. Bu sahada oynamak, bu sahada oynamayı bilenlerin işidir. Akan oyunda gol pozisyonu bulmanın zor olduğu bir maç. 

 

Galatasaray’ın kazandığı penaltı da kalecinin kontrolsüz girişi var. Onyekuru bunu planlamıştı ki bunu forvetler yapar. Ben de yaptım. Kasımpaşa’ya verilmeyen pozisyon da penaltı. Artık ben tartışmak istemiyorum. 

 

'Türkiye’de hakemlik müessesesi yoktur'

Türkiye’de 1.-2 aydır maçları hakemleri belirliyor. Tesadüf değil, 4 büyükler lap diye bir anda ilk 4'e yerleşiyor. Türkiye’de hakemlik müessesesi yoktur ve Serdar Tatlı benim için hakemliğin olmadığı bir müessesenin başındadır. Serdar Tatlı'nın da beceremediğini gördüm. 

 

Şu maç 1-1 bitmiş olsa, Fatih Hoca ‘4 dakika mı uzar’ diyecekti. 1-1 devam etse maçı 8 dakika uzatacaktı. Sadece Galatasaray için söylemiyorum, insanlar ne demek istediğimi anlıyor.

Ben Serdar Tatlı olsam, sezon sonu itibariyle ‘Ben beceremedim’ derim. Ararsa yüzüne de söylerim, ne yapsa beceremiyor. Dost acı söyler. 

 

Sezonu hakemler ve komiteler belirleyecektir. 

 

Mostafa Mohamed yorumu

Fenerbahçe'nin sezon başında Samatta ve Mostafa Mohamed’e ilgisi vardı. O zamanki dönem için tercih Samatta’dan yana oldu ama görüyoruz ki iyi bir tercih yapılmamış. İsabetli bir transfer. Galatasaray’ı forvette uzun yıllar götürebilir. 

 

Gedson çok önemli bir kulüpten geliyor ve çok genç bir oyuncu. Nasıl bir transfer diye düşünmemek lazım. En büyük avantajı genç, dönüşü kolay oyuncu. 

 

Senin için hazırladığımız haberler