Rıdvan Dilmen'den yayın ihalesi açıklaması "Saran girmeseydi TFF bu parayı zor bulurdu"

Furkan Sönmez
02.03.2024 - 21:49 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 22:19

Eski futbolcu ve ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TV8,5 kanalındaki "%100 Futbol" programında Hatayspor - Fenerbahçe maçını yorumladı. İşte tüm detaylar...

Rıdvan Dilmen'den yayın ihalesi açıklaması "Saran girmeseydi TFF bu parayı zor bulurdu"

AJANSSPOR HABER

Eski futbolcu ve ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Hatayspor deplasmanında aldığı 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi. Dilmen, "Fenerbahçe 14 tane deplasman oynadı 13 galibiyet aldı ve 40 puan aldı. Son 8 deplasman maçını kazandı ve halen maç fazlasıyla lidersin. Hatay'da zorlanmadan kazandı demek doğru değil, güle oynaya kazandı" yorumunu yaptı.

"Kuşkusuz çok başarılı bir teknik adam"

Rıdvan Dilmen, son zamanlarda Fenerbahçe'nin ligde yer aldığı pozisyon ve kazandığı puanlarla ilgili İsmail Kartal'ı övdü, "İsmail Kartal kuşkusuz çok başarılı bir teknik adam. Fenerbahçe uzun süredir, farklı kadrolarla her şeye rağmen mutlu. En azından bir Fenerbahçeli olarak ben mutluyum" dedi.

"Türkiye'de en iyi 4-3-3 oynayan takım"

Fenerbahçe'nin güncel kötü futbolcusu olarak Rade Krunic'i söyleyen tecrübeli yorumcu, "Fenerbahçe, bu orta saha ile Türkiye'de en iyi 4-3-3 oynayan takım. Fenerbahçe 4-2-3-1'i oynayamıyor. 6 gelsin dediniz takımı yavaşlattınız. Krunic kötü futbolcu değil ama yavaşlatıyor takımı" ifadelerini kullandı.

"Forması gibi çok iyi..."

Fenerbahçe futbolcusu Mert Hakan Yandaş hakkında yorumlarda bulunan 61 yaşındaki eski futbolcu, "Ben Rıdvan Dilmen olarak Mert Hakan için oynasın veya oynamasın demem. Benim elimde Fred yok mu? Szymanski oynamayacak mı? Mert Hakan'ı oynatırsın. Forması gibi çok iyi bir 8 numaradır Mert Hakan Yandaş" diye konuştu.

"Eğer Fred sağlıklı olmazsa..."

Fenerbahçe'de Fred ve Szymanski'nin olası eksikliğinde Mert Hakan Yandaş'a görev verilmesini öneren Rıdvan Dilmen, "Eğer Fred sağlıklı olmazsa veya Szymanski'de bir sıkıntı olursa ilk oyuncun Mert Hakan Yandaş'tır. Ayrıca, sol bekte Osayi'yi oynattı Ankaragücü'nde. Olmaz sol bek Osayi'den, bugün de gitti Ferdi'yi sağ beke attı. Adamı niye sağ beke koyuyorsun? Git Mert Müldür'ü koy sol beke" açıklamasını yaptı.

"Neden gönderildi bilmiyorum"

Kış transfer döneminde Brezilya takımı RB Bragantino'ya kiralık olarak gönderilen Lincoln Henrique hakkında konuşan Dilmen, "Lincoln Henrique çok iyi bir futbolcu. Sakatlıktan döndükten sonra da şov yaptı adam ama ödül olarak gitti adam. Elinde kanat opsiyonun kalmadı. Neden gönderildi bilmiyorum" şeklinde konuştu.

"Saran girmeseydi TFF bu parayı zor bulurdu"

Yayın ihalesinde beIN Medya ile analştığını açıklayan TFF hakkında yorum yapan Rıdvan Dilmen, masadaki en yüksek teklifi veren Saran Media hakkında, "Sadettin Saran girmeseydi bu işe, 'Ben bu işte yokum' deseydi eğer Türkiye Futbol Federasyonu bu parayı zor bulurdu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler