Rıdvan Dilmen'in 6 ay önceki sözleri gündem oldu! Tepki yağdı...

21.03.2022 - 12:56 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 13:02

Rıdvan Dilmen'in 6 ay önce, Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Miguel Crespo hakkında söylediği sözler yeniden gündem oldu. Detaylar haberimizde...

Rıdvan Dilmen'in 6 ay önceki sözleri gündem oldu! Tepki yağdı...

Rıdvan Dilmen'in 23 Eylül 2021 tarihinde söylediği sözler yeniden gündem oldu. Fenerbahçeli taraftarlar, 2-1 kazandıkları Konyaspor maçı sonrası Rıdvan Dilmen'in Miguel Crespo sözlerini tekrar hatırlattı. 

Dilmen'in Crespo sözleri yeniden gündem oldu

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta da takımın en iyilerinden olan Crespo için Rıdvan Dilmen'in 6 ay önce "Miguel Crespo, Michael Frey'in orta sahası. Kalitede bir sorun var gibi. Fenerbahçe'de ilk 11'de oynayabilecek bir kumaşı yok" sözleri taraftarlarca yeniden gündeme getirildi.

"Michael Frey'in yorumcu hali"

Akşam'da yer alan habere göre; Sarı-Lacivertlilere gönül veren taraftarlar, Rıdvan Dilmen'e gönderme yaparak "Michael Frey'in yorumcu hali" yorumlarında birleşti. TRT'den sürpriz bir şekilde ayrılan Rıdvan Dilmen, yorumlarını sosyal medya hesabı üzerinden yapmaya devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, Fenerbahçe'ye geliyor!
Habere Git

İşte Fenerbahçeli taraftarların Rıdvan Dilmen sözleri:

-Sayın Rıdvan Dilmen, Frey'in orta sahası bu yetenek yok demişti. Ligi açık ara en iyi orta sahalarından biri ama şu an yazık bilip bilmeden yorum yapmak.

-Rıdvan Dilmen, Frey'in yorumcu hali.

-Rıdvan Dilmen Ozan Tufan'ın yorumcu olanı. Futbolcu yorumlayacak kumaşı yok.

-Crespo için Frey benzetmesi yapan Rıdvan Dilmen kıyıda köşede utanıyor mu acaba?

Senin için hazırladığımız haberler