Rıdvan Dilmen'in takım arkadaşı da TFF başkanlığını istiyor!

21.05.2017 - 21:33 | Son Güncellenme: 21.05.2017 - 21:33

Eski milli futbolcu Oğuz Çetin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'ndaki etkinliğe katıldı.

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu ve teknik direktörü Oğuz Çetin yaptığı konuşmada, ilk defa 26 yaşında A Milli Takım formasını giydiğini ve bunun bir dünya rekoru olduğunu söyledi.

Milli takımda oynamaya başladığı dönemde futbolu yönetenlerin, bu spordan gelenlerin önünü kesmek için operasyon yaptığını belirten Çetin, "O günlerde futbolu yönetenler bizim futbol yönetiminde etkin olmamamız için 75 kez milli forma giyme sınırını getirdiler. Türkiye Futbol Federasyonunun kongrelerinde oy kullanma hakkımızı elimizden aldılar. Bugün geldiğimiz noktada, futbol yasasıyla birlikte Türkiye Futbol Federasyonunun kongre yapısının değiştirilmesi, milli takımların yeniden dizayn edilmesi gibi bizlerin el atması gereken çok önemli konular var." diye konuştu.

"Federasyon başkanı olmak isterim"

Futbol hayatının her zaman kolektif anlayışla geçtiğini anlatan Çetin, federasyon başkanlığı gibi önemli bir görev yapabileceğini ifade etti.

Oğuz Çetin, kulüpleri yönetenlerin ortak akıl ve kolektif anlayış içinde bir çalışma yapmaları gerektiğine değinerek, "Bu önemli görevin ve anlayışın içerisinde yer alırım. Başkanlıksa başkanlık, diğer görevlerde de olurum. Çok değerli gençlerimiz var. İnşallah bizler gençlere destek olarak bu organizasyonun yürümesini sağlayacak kişiler olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler