Rıdvan Dilmen’in üzüntüsü: "Gitti elimizden" Galatasaray...

Cem Ergün
05.05.2024 - 22:56 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 23:14

Süper Lig'de lider Galatasaray, sahasında ağırladığı rakibi Sivasspor'u 6-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılıların performansını Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen’in üzüntüsü: "Gitti elimizden" Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 35'inci haftasında lider Galatasaray, Sivasspor'u 6-1'lik skorla mağlup ederek puanını 96'ya yükseltti ve 1 maç fazlasıyla 2. sıradaki Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti. Sarı-Kırmızılıları, TV 8.5'ta yayınlanan % 100 Futbol programında değerlendiren Rıdvan Dilmen, Cim Bom'un puan rekoruna değindi. Dilmen'in açıklamaları...

"Karagümrük maçını tercih eder"

Galatasaray'ın şampiyonluk yarışını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Bu hafta Okan Buruk konsantrasyon temalı bir tweet attı. İsmail hoca 'Mayıslar bu sezon bizim olacak" dedi. Okan hoca bu kelimeyi kullanmazken biliyor, 'Ben Atatürk Olimpiyat Stadı'na gittiğimizde kazandığım anda çok avantajlıyım' diyor.

4 puan önde Fenernahçe'ye karşı kazanmaya oynamak daha farklıdır. Hoca da onu bildiği için kazanarak oraya gideyim diyor. Bence tam kadro Karagümrük maçına çıkmayı, Fenerbahçe maçına çıkmaya tercih eder. Tamamen oraya hazırlık yaptığını görüyorum." dedi.

"Üzülerek söylüyorum"

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe forması giydiği dönemde elde ettikleri "Süper Lig puan rekorunu" kıran Galatasaray hakkında, "İlk yarıda maçı kim çözdü: Barış. 2. yarıda Galatasaray öyle muhteşem oynadı ki en vasat oyuncusu Barış kaldı. Nerden attım demişlerdir golü. O yüzden bugün vites devamlı yüksek gittiler. Bu arada üzülerek söylüyorum rekorumuz gitti elimizden. 96 puan yaptı. Biz 36 maçta yaptık, Galatasaray 35 maçta kırmış oldu. " yorumunda bulundu.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen : “Averaja kalırsa Fenerbahçe şampiyon”
Habere Git

Puan rekoru kırıldı

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de 35 maç sonunda 96 puana ulaşarak Süper Lig'de bir sezon en çok puan toplayan takım olarak tarihe geçti.

Ligde önceki rekor 1988-89 sezonunda 36 maç sonunda 93 puan toplamayı başaran Fenerbahçe'ye aitti.

O sezon ligde şampiyonluğa ulaşmayı başaran Fenerbahçe, 2. sıradaki rakibi Beşiktaş'a 10 puan fark atarak kupaya uzanmıştı. Sarı-Lacivertlilerde Rıdvan Dilmen, 19 gol ve 22 asistlik performansıyla başarılı bir sezona ima atmıştı.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen : "Adeta Usain Bolt gibi"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler