Beşiktaş'tan Rangers'a Transfer Olan Rıdvan Yılmaz Neden Oynamıyor?

Akın Ungan
28.08.2022 - 16:15 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 17:22

Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, son 3 lig maçında oynamadı. Rıdvan Yılmaz Rangers'ta neden oynamıyor? Hocası Giovanni van Bronckhorst açıkladı.

Beşiktaş'tan Rangers'a Transfer Olan Rıdvan Yılmaz Neden Oynamıyor?

Beşiktaş'tan ayrılarak Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, yeni takımı ile son 3 lig maçında süre alamadı. Rangers Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, yeni transferler hakkında konuştu. 47 yaşındaki teknik adam, milli futbolcunun neden oymamadığını açıkladı.

İlk maçında 11 başladı, 63 dakika süre aldı

İskoçya Ligi'nin ilk haftasında kadroda bulunmayan milli futbolcu, 2. haftada Ibrox Stadyumu'nda oynanan Kilmarnock FC karşılaşmasında ilk 11'de başladı. İlk maçında 63 dakika forma giyen Rıdvan Yılmaz, yerini Borna Barisic'e bıraktı. Rangers bu mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

"Rotasyon yapabiliriz"

Rıdvan Yılmaz, Kilmarnock FC maçının ardından oynanan 3 karşılaşmada da süre alamadı. 21 yaşındaki sol bekin hocası Giovanni van Bronckhorst, takıma yeni katılan futbolcular hakkında açıklamada bulundu. Hollandalı teknik adam, "Bizim elimizde bir kadro var ve rotasyon yapabiliriz. Çok fazla maç oynuyoruz. Biz oyunumuza bakmalıyız." diyerek rotasyon mesajı verdi.

"Fiziksel olarak daha fazla güçlenmeleri gerekiyor"

Sözlerine devam eden Rangers Teknik Direktörü, "En güçlü takımı seçiyorum. Yeni transferler de şans bulacak ama fiziksel olarak daha fazla güçlenmeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Rangers'a imza atarken, altyapısından yetiştiği Beşiktaş'a 4 milyon Euro bonservis bedeli kazandıran Rıdvan Yılmaz, geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı forma ile 33 karşılaşmada görev aldı. Genç futbolcu bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Rıdvan 4 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler