Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt'a Transfer Oluyor... Beşiktaş Haberleri

İsa Kethüda
13.06.2022 - 12:02 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 12:10

Beşiktaş'ın Eintracht Frankfurt'a transferi an meselesi olan Rıdvan Yılmaz'dan alacağı bonservis tutarı tartışma yarattı. Türk medyası 6.5 milyon Euro, Alman Bild ise ısrarla 3 diyor

Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt'a Transfer Oluyor... Beşiktaş Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın altyapıdan yetişen milli sol beki Rıdvan Yılmaz'ın Eintracht Frankfurt'a resmen transfer olması bekleniyor. Türkiye medyasına göre bu transfer için Beşiktaş, Alman ekibinden 6.5 milyon Euro ve sonraki satıştan da yüzde %20 pay alacak. Fakat Almanya'dan gelen haberler farklı.

Bild ısrarla 3 milyon Euro diyor

Almanlar'ın önde gelen yayın organı Bild, Rıdvan Yılmaz için ısrarla 3 milyon Euro bonservis ödeneceğini yazıyor. Geçen hafta olduğu gibi bugün de çıkan haberde "Eintracht, Rıdvan Yılmaz'ı (21) kadrosuna katmak üzere. Beşiktaş'ın sol beki 3 milyon Euro'ya Frankfurt'a transfer olacak ve uzun vadeli bir sözleşme imzalaması bekleniyor" denildi.

İtalyan kulübü Torino da istiyor

Bild, Frankfurt'un milli takım kampında bulunan ama sakatlığı nedeniyle Litvanya maçında oynamayacağı kesinleşen Rıdvan Yılmaz'ı bu hafta başında sağlık kontrolünden geçirip sözleşme imzalamayı planladığını belirtti. Haberde, "Eintracht'ın sportif direktörü Markus Krösche haftalardır, FC Torino'nun da transfer listesinde olan ve Beşiktaş ile 2023'e kadar sözleşmesi olan Türk milli oyuncuyu almaya çalışıyor" ifadeleri kullanıldı.

2025'e uzatılan sözleşme TFF'ye gitmedi!

Beşiktaş altyapısından yetişen ve özellikle önceki sezon Sergen Yalçın tarafından A takıma alınan Rıdvan Yılmaz, büyük bir çıkış yaptı. A milli takıma da kısa sürede seçilen Yılmaz ile Beşiktaş daha önce 2025 yılına kadar sözleşme uzatsa da bu imza Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirilmediği için resmiyet kazanmadı. 

Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'ta kalır ve sözleşme yenilemezse önümüzdeki ocak ayından itibaren serbest kalacak ve bir sonraki sezon için dilediği takıma bonservissiz gidebilecek.

Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş performansı

Beşiktaş ile toplam 61 maça çıkan Rıdvan Yılmaz, 4 gol atıp 7 de asist yaptı. 21 yaşındaki sol bek 6 kez de Türkiye A Milli Takımı forması giydi. 

İlgini Çekebilir
Can Bozdoğan hamlesi! Beşiktaş'tan ayrıldı, ezeli rakibe....
Habere Git

Transfer gerçekleşirse Rıdvan Yılmaz, önümüzdeki sezon son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt ile Bundesliga'da boy gösterecek.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten ilk hamle! İşte yeni sportif direktör...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler