Rıdvan Yılmaz Sakatlıktan Döndü! Aylar Sonra Ligde...

Akın Ungan
18.03.2023 - 14:39 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 14:55

Sezon başında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, sakatlıktan döndü. Genç sol bek aylar sonra ligde forma giyecek. İşte tüm detaylar...

Rıdvan Yılmaz Sakatlıktan Döndü! Aylar Sonra Ligde...

Beşiktaş altyapısından yetişerek, gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Rıdvan Yılmaz, sezon başında transfer olduğu Rangers'ta inişli çıkışlı grafik çizdi. Son olarak 29 Ekim'de sakatlanan milli futbolcudan uzun süre sonra iyi haber geldi.

Rıdvan sakatlığını atlattı

Tam 22 maç kaçıran Rıdvan Yılmaz, sakatlığını atlattı. 21 yaşındaki sol bek, yaklaşık 5 ay sonra, 12 Mart'ta Raith Rover ile oynanan ve 3-0 kazanılan İskoçya FA Cup'ta 24 dakika süre buldu.

Aylar sonra 11'de

Rangers, İskoçya Ligi'nin 29. haftasında Motherwell deplasmanına çıkıyor. Teknik direktör Michael Beale, bu maç için Rıdvan Yılmaz'a görev verdi. Rıdvan Yılmaz, aylar sonra ilk kez bir lig maçında 11 başlayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta maç öncesi Şenol Güneş - Ghezzal zirvesi!
Habere Git

Bu sezon 8 maça çıkabildi

Bu sezon sadece 8 maçta görev alabilen Rıdvan Yılmaz, oynadığı müsabakalarda 1 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Rangers'ın ligdeki durumu

Rangers, çıktığı 28 lig maçının 22'sini kazandı. İskoçya'nın köklü kulüplerinden Rangers, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Takım, 28 maç sonunda lider Celtic'in 9 puan gerisinde, 70 puan ile 2. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferde 2 oyuncu için harekete geçti! İşte radara takılan isimler...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler