Rıdvan Yılmaz: ''Önemli olan buraya gelmek değil, kalıcı olmak''

26.05.2021 - 18:06 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 18:13

Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz, A Milli Takım'a davet edilmişti. Rıdvan Yılmaz, milli takım kampında açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Yılmaz: ''Önemli olan buraya gelmek değil, kalıcı olmak''

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş altyapısından yetişen ve sezonu 2 kupa ile kapatan genç futbolcu Rıdvan Yılmaz,  A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından, EURO 2020 aday kadrosuna davet edilmişti.

 

Genç futbolcu, milli takım kampında açıklamalarda bulundu. 

'Buralara gelmek için hayaller kuruyordum'

Milli formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu belirten Rıdvan Yılmaz, millit takımda kalıcı olmak için çalışacağını da vurguladı ve "Şenol hocam beni burada ağırladığı için çok mutluyum. Bana forma rekabeti tanıdığı için teşekkür ediyorum. İnşallah bu formayı en iyi şekilde terletmeye çalışacağım. Heyecanlıyım. Buralara gelmek için hayaller kuruyordum. Birçoğunu gerçekleştirdim. Önemli olan buraya gelmek değil, kalıcı olmak. Kalıcı olmak için çalışmaya devam edeceğim'' dedi. 

'Bu sporda özgüven meselesi çok önemli'

11 Haziran'da başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası hakkında da konuşan 20 yaşındaki futbolcu, ''Bu sporda özgüven meselesi çok önemli. Abilerimizle çok iyi bir şekilde hazırlandık. İnşallah ülkemizi Avrupa Futbol Şampiyonası'nda temsil edeceğiz. Hepsi için çok mutluyum. Hepsi çok iyi yerlerde oynuyor. Hepsiyle oynayacağı için heyecanlıyım'' diyerek sözlerini noktaladı. 

Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş'taki performansı

Gelecek sezon Beşiktaş forması ile 21 maça çıkan Rıdvan Yılmaz, 1 gol atıp 2 asist yaptı. Yılmaz, milli takımın alt yaş kategorilerinde de 50 defa forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler