Rıdvan Yılmaz, Rangers'la ilk maçında yıkıldı! Devler Ligi'nde büyük şok

03.08.2022 - 10:33 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 10:45

Rıdvan Yılmaz yeni ekibi Rangers ile ilk resmi maçına Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda çıktı. İskoç ekibi deplasmanda Union Saint-Gilloise'a 2-0 yenildi.

Rıdvan Yılmaz, Rangers'la ilk maçında yıkıldı! Devler Ligi'nde büyük şok

Beşiktaş'tan 4 milyon Euro garanti ücret ve 2.25 milyon Euro da bonuslar ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında İskoç ekibi Rangers'a transfer olan milli futbolcu Rıdvan Yılmaz yeni takımıyla ilk resmi maçına çıktı. 

Şampiyonlar Ligi eleme maçında forma giydi

Rangers, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelirken, Rıdvan Yılmaz da ilk kez bir resmi maçta yeni takımının formasını giyme şansı buldu. 

Rıdvan ikinci yarı oynadı, Rangers mağlup oldu

Rıdvan Yılmaz, Rangers'ın Union Saint-Gilloise 2-0 mağlup olarak rövanş öncesi avantajı rakibene kaptırdığı karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı, 21 yaşındaki sol bek 67. dakikada Barisic'in yerine oyuna dahil oldu.

Rövanş 9 Ağustos'ta

Union Saint-Gilloise galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Teddy Teuma ve 76. dakikada penaltıdan Dante Vanzeir kaydetti. Rangers ile Union Saint-Gilloise arasındaki rövanş karşılaşması 9 Ağustos Salı günü Ibrox Stadyumu'nda oynanacak. Tur atlayan taraf, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için play-off turu oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler