Glasgow Rangers'ın yeni teknik direktörü Michael Beale oldu

Orhan Gülek
28.11.2022 - 22:39 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 22:54

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın da formasını giydiği Rangers'ta teknik direktörlük görevi için Michael Beale ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Glasgow Rangers'ın yeni teknik direktörü Michael Beale oldu

AJANSSPOR - HABER

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın da formasını giydiği Rangers'ta Giovanni van Bronckhorst'la yolların ayrılması sonrası teknik direktörlük görevi için Michael Beale ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Rangers'tan resmi açıklama geldi

İskoçya'nın köklü ekiplerinden biri olan Rangers'tan yapılan açıklamada, "Maalesef son aylardaki sonuçlar ve performanslar beklentileri karşılamadı ve yönetim kurulu bugün yöneticinin sözleşmesinin feshedilmesine karar verdi. Yeni menajer arayışı şu anda devam ediyor" denildi

Beale, Rangers'a yabancı değil

İskoçya Premiership ekiplerinden Rangers tarihinin 18. teknik direktörü olacak Beale, 2018'de A Takım'da antrenör olarak görev almış, geçtiğimiz kasım ayında görevinden ayrılmıştı.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Yılmaz'dan Galatasaray açıklaması.. Geliyor mu?
Habere Git

Beale: "Geri dönmek harika"

Beale ise konuyla ilgili, "Geri dönmek harika. Bazı yeni yüzler var ama herkesi tekrar görmek mükemmel bir duygu. Burada olduğum için çok mutluyum ve gururluyum." dedi.

Vitor Pereira'nın adı anılıyordu

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ında formasını giydiği Rangers'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yolların ayırıldığını açıkladıktan sonra Vitor Pereira'nın da adı sık sık İskoç ekibiyle anılmıştı.

Rıdvan Yılmaz, formayı unutmuştu

Sezon başında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz Bronckhorst yönetiminde fazla forma şansı bulamamıştı.

Michael Beale'ın kariyeri

Kariyerinde daha önce Chelsea ve Liverpool'un genç takımlarında çalışan Michael Beale, Sao Paulo, Rangers ve Aston Villa'da yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler