Trabzonspor, transferde Rangers'tan Borna Barisic için pusuda bekliyor

27.07.2022 - 12:10 | Son Güncellenme: 27.07.2022 - 13:13

Trabzonspor'un, İskoç ekibi Rangers'ta Rıdvan Yılmaz'ın transferiyle ikinci plana düşen Borna Barisic'in peşinde olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Trabzonspor, transferde Rangers'tan Borna Barisic için pusuda bekliyor

İskoç ekibi Glasgow Rangers, Beşiktaş'ın 21 yaşındaki milli sol beki Rıdvan Yılmaz'ı 4+2,5 milyon Euro karşılığında transfer ederek, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Rıdvan'ın transferi sonrası ise yeni bir transfer iddiası gündeme geldi.

Rıdvan geldi, Barisic ikinci plana düştü

2018'den bu yana İskoç ekibinin formasını giyen sol bek Borna Barisic, Rıdvan Yılmaz'ın transferiyle birlikte ilk 11'deki yerini kaybedebilir. Teknik direktör Van Bronckhorst'un transferini ısrarla istediği Rıdvan'ı yeni sezonda ilk 11'de oynamayı planlandığı belirtilirken, Barisic bu durumda yedek kulübesinde yer alacak. 

İskoç basınından Trabzonspor iddiası

İskoç basınında çıkan haberlerde, Rıdvan'ın transferinin ardından 29 yaşındaki Hırvat futbolcu Borna Barisic'in takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Haberde, Trabzonspor'un Eren Elmalı'yı transfer etmesine rağmen, Borna Barisic için devreye girebileceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'dan yeni rapor! İşte istediği transferler...
Habere Git

2 yıl daha sözleşmesi var

Hırvatistan Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli futbolcunun kulübü Rangers ile arasındaki sözleşme, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar devam ediyor. Transfermarkt verilerine göre futbolcuya 6 milyon euro değer biçiliyor.

Barisic'in geçen sezonki performansı

1.86 boyundaki futbolcu, geçen sezon Rangers'ta 42 maçta 3551 dakika süre aldı ve 3 asist yaptı. Barisic daha önce Osijek, Lokomotiv Zagreb, Dinamo Zagreb gibi takımlarda forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler