Beşiktaş'tan Rangers'a Transfer Olan Rıdvan Yılmaz, Tugay Kerimoğlu'yla Bir Arada

Akın Ungan
27.07.2022 - 18:27 | Son Güncellenme: 27.07.2022 - 18:47

Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, Rangers'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu ile bir araya geldi. Rangers, ikiliyi paylaştı.

Beşiktaş'tan Rangers'a Transfer Olan Rıdvan Yılmaz, Tugay Kerimoğlu'yla Bir Arada

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Rıdvan Yılmaz, İskoçya'nın Rangers takımına transfer oldu. Kulüp, eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu ile bir araya gelen yeni transferini paylaştı.

Rangers ikiliyi paylaştı

Rangers'ın "Rıdvan ve Tugay" diyerek başladığı paylaşımda, "Bu hafta içinde çalışma izni onaylanmadan önce Türkiye'de, vatandaşından Rangers hakkında daha fazla bilgi ediniyor." ifadeleri yer aldı.

2000'de Galatasaray'dan Rangers'a gitti

2000 yılında Galatasaray'dan Rangers'a transfer olan Tugay Kerimoğlu, İskoç ekiple 11 karşılaşmada görev aldı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran önlibero, 3 maçta sarı kart gördü. Rangers'ın ardından Blackburn Rovers'a giden Tugay, kulübün efsanelerinden biri haline geldi. İngiliz takımda 292 maça çıkan futbolcu, 13 gol, 6 asist kaydetti.

Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş karnesi

Beşiktaş'a veda eden Rıdvan Yılmaz ise Siyah-Beyazlı formayı toplam 62 kez giydi. Genç sol bek 4 kez gol sevinci yaşarken, 7 defa son pası veren isim oldu. Rıdvan, Beşiktaş formasıyla 6 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler