Bordeaux, teknik direktör Albert Riera ile anlaştı

Akın Ungan
09.10.2023 - 23:18 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 23:35

Son dakika | Ligue 2 takımı Bordeaux, David Guion'un görevden alınmasının ardından NK Celje Teknik Direktörü Albert Riera ile prensipte anlaştı. Detaylar.

Bordeaux, teknik direktör Albert Riera ile anlaştı

AJANSPOR - DIŞ HABER

Bir dönem Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapan Sarı-Kırmızılılar'ın eski futbolcusu Albert Riera'nın yeni takımı belli oldu.

Bordeaux Riera ile prensipte anlaştı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Ligue 2'de mücadele eden Bordeaux, David Guion'un görevden alınmasının ardından NK Celje Teknik Direktörü Albert Riera ile prensipte anlaştı. Bordeaux, resmi sözleşmeleri hazırlıyor.

Slovenya'da lider

Sloven takım NK Celje'nin başında olan Albert Riera, 10 takımlı ligde geride kalan 11 hafta sonunda lider durumda. Riera ve öğrencileri, 8 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

İlgini Çekebilir
Fatih Tekke'nin yeni adresi belli oldu!
Habere Git

Cimbom'da başladı Ljubljana'da şampiyon oldu

Antrenörlük kariyerine Galatasaray'da yardımcı olarak başlayan Albert Riera, geçen sezon Olimpija Ljubljana'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı.

Olimpija Ljubljana'da çifte kupa sevinci yaşayan İspanyol teknik adam, sezon sonunda takımdan ayrıldı. Ljubljana'nın flaş kararının ardından Albert Riera, NK Celje ile imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler