Ringlere geri dönüyor! Eşiyle dikkat çeken antrenmanlarından sonra...

25.07.2020 - 11:34 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 11:39

Ringlere geri dönüyor! Eşiyle dikkat çeken antrenmanlarından sonra...

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan karantina sürecinde eşiyle çırılçıplak bir şekilde yaptığı antrenmanlarla gündemden düşmeyen dövüşçü Paige VanZant, kendisiyle ilgili yapılan "Instagram'dan, ringlerde kazandığının çok daha fazlasını kazanıyor" eleştirilerine tepki gösterdi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan karantina sürecinde eşiyle çırılçıplak bir şekilde yaptığı antrenmanlarla gündemden düşmeyen dövüşçü Paige VanZant, bu ay ringlere geri dönmüş ancak Amanda Ribas karşısında ağır bir mağlubiyet almıştı.

Eleştirilere tepki gösterdi

UFC ile anlaşması sona eren ve henüz yeni bir sözleşmeye imza atmayan VanZant, kendisiyle ilgili yapılan "Instagram'dan, ringlerde kazandığının çok daha fazlasını kazanıyor" eleştirilerine tepki gösterdi.

Yeniden ringlerde boy göstermek ve yaşadığı ağır yenilginin izlerini silmek isteyen 26 yaşındaki sporcu, "Bu yıl dövüşebilecek herhangi birine karşı yeni bir maç ayarlamayı umuyorum. Olabilecek en yakın zamanda dövüşmek istiyorum. Önüme bakıp bir önceki maçı kafamdan silmeyi ve yeniden başlamayı düşünüyorum" dedi.

Gözyaşlarını tutamadı

Henüz herhangi dövüş federasyonuyla anlaşma yapmadığını belirten VanZant, sakatlığının bulunmadığını söyledi ve "Anlaşma işlerinin ne kadar süreceği konusunu bilmiyorum fakat bir an önce olmasını istiyorum. Çünkü kesinlikle bir sakatlığım yok ve yeniden dövüşmeye hazırım" ifadelerini kullandı. 11 Temmuz'da Amanda Ribas ile yeniden ringlere dönen 26 yaşındaki VanZant, ağır yenilgi sonrasında gözyaşlarını tutamamıştı. (Haberler)

Senin için hazırladığımız haberler