Rio Ferdinand: Türk taraftarlar gerçekten harika, çılgın gibiler

25.06.2024 - 23:46 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 23:50

Manchester United ve İngiltere Milli Takımı’nın efsane oyuncusu Rio Ferdinand, Almanya’da gerçekleşen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Arda Güler ve Türk taraftarlar hakkında yorumda bulundu. Detaylar haberimizde …

Rio Ferdinand: Türk taraftarlar gerçekten harika, çılgın gibiler

AJANSSPOR HABER

Manchester United ve İngiltere Milli Takımı'nın efsane savunmacısı Rio Ferdinand, Almanya'da devam eden EURO 2024 turnuvası hakkında Türk taraftarlar hakkındaki düşüncelerini belirtti. Ayrıca Arda Güler’in çok iyi iş çıkardığını düşündüğü belirtti.

‘’Genç oyuncular çok iyi iş çıkarıyor’’

TRT Spor’a özel açıklamalarda bulunan Rio Ferdinand, Arda Güler’in çok iyi iş çıkarttığını belirtti. TRT Spor muhabirine verdiği açıklamada Ferdinand, ‘’ "Turnuva bence çok iyi geçiyor. Genç oyuncular çok iyi iş çıkarıyor. Yamal gibi, Arda Güler gibi... Bireysel oyunculardan çok farklı performanslar gördük. Guardiola biraz oyunu değiştirdi ancak şimdi Ancelotti'nin Vinicius gibi bireysel oyunculara sorumluluk vermesi de fark yaratıyor’’ dedi.

"Türk taraftarlar gerçekten harika’’ 

EURO 2024 turnuvasındaki etkileyici atmosfer üzerine Ferdinand,’’ "Türk taraftarlar gerçekten harika, çılgın gibiler. Tekrar oraya geleceğim" diyerek Türk taraftarların yarattığı atmosferden ne kadar etkilendiğini dile getirdi.

Sürpriz aday Türkiye

Rio Ferdinand, EURO 2024 turnuvası başlamadan önce "EURO 2024'te sürpriz yapabilecek takım Türkiye" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler