Riot Games ilk büyük Valorant turnuvasını duyurdu!

24.09.2020 - 17:46 | Son Güncellenme: 24.09.2020 - 17:47

Son dakika espor haberleri... Riot Games, Valorant oyunu için ilk büyük turnuvasının ne zaman düzenleneceğini duyurdu. Peki Valorant büyük turnuvası ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İşte tüm detaylar...

Melis ÖZTEK - AJANSSPOR

Riot Games, bu sene çıkardıkları FPS oyunu VALORANT’ın ilk büyük çaplı espor turnuvası First Strike'ı (İlk Saldırı) duyurdu. Etkinlik, oyunun ilk bölgesel şampiyonlarını taçlandırırken, oyunculara ve takımlara üstün başarı göstermeye dayalı elemelerde hünerlerini sergileyerek aralık ayında her bölge için düzenlenecek finallere çıkma imkânı tanıyacak.

Kuralları, politikalar ve katılım şartlarıyla ilgili ayrıntıları önümüzdeki haftalarda açıklayacaklarını söyleyen Riot, etkinliğin, 3-6 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek finallerle son bulacağını açıkladı.

Ölümsüzlük 1 kademesine ulaşmış, on altı yaşında veya daha büyük oyuncular genel itibarıyla elemelerde yarışmaya uygun olacak. First Strike; Kuzey Amerika, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Türkiye, Asya, Okyanusya, Brezilya ve Orta Doğu'da gerçekleşecek çok sayıda bölgesel finalden oluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler