Riva'da kader toplantısı başladı!

21.10.2020 - 12:25 | Son Güncellenme: 21.10.2020 - 15:53

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig kulüp başkanları Riva'da TFF yetkilileri ile buluşuyor. Kritik görüşmede birçok konu konuşulacak. Yayıncı kuruluş beIN Sports ile devam edilecek mi? Süper Lig kulüplerinin koronavirüs ile ilgili çarpıcı isteği hangisi? İşte detaylar...

Riva'da kader toplantısı başladı!

Salim MANAV-AJANSSPOR

Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasında bugün saat 15.00 itibarıyla TFF İcra Kurulu ile bir araya geldi. Toplantı devam ediyor.

Toplantıdaki 3 önemli konu şu şekilde;

●  Yayıncı kuruluş krizi
●  Karantina süresi
●  Localara seyirci alınması

Kulüpler, yayıncı kuruşun indirim talebini kabul etmiyor

Aylardır süren yayın krizine bugün nokta konulması bekleniyor. Kulüpler, yayıncı kuruluş beIN Sports'un indirim talebini kabul etmeyeceklerini birkez daha Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu'na bildirecek. Kulüpler, bu sorunun devam etmesi halinde TFF'den yayıncı kuruluşun vediği teminat mektubunun devreye sokmasını isteyecekler.

beIN Sports kulüplere ne kadar ödeme yaptı?

Karantina süresi 14 günden 10 güne insin talebi

Kulüp başkanları, koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcu, ve teknik direktörün karantina süresini 14 günden 10 güne indirilmesini (Premier Lig'de bu süre 10 gün) isteyecekler. Hatırlanacağı üzere, Süper Lig'de koronavirüs vaka sayısı TFF'nin belirlediği sayının üzerinde olan Hatayspor, BB Erzurumspor ve Ankaragücü'nün maçları ertenmişti.

VIP için seyirci talebi

Kulüp başkanları, stadyumlarında locası bulunmayan takımlar için VIP tribüne seyirci alınmasını talep edecek. Riva'daki kritik toplantıya Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil başta olmak üzere birçok kulüp başkanı direkt olarak katılacak. Bazı kulüp başkanları ise görüntülü konferansla toplantıda yer alacak.

Senin için hazırladığımız haberler