TFF Toplantısında Görüşülecek Konular; Sponsorluk, Küme Düşen Takım Sayısı Ve MHK Kararı

İsa Kethüda
11.07.2023 - 08:41 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 10:18

Son dakika haberleri. Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi bugün ilk toplantısını yapacak. TFF'nin ilk görüşmesinde gündem maddeleri ise belli oldu. Detaylar haberimizde...

TFF Toplantısında Görüşülecek Konular; Sponsorluk, Küme Düşen Takım Sayısı Ve MHK Kararı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetimi bugün Riva'da ilk toplantısını gerçekleştirecek.

Kurullar seçilecek

Mehmet Büyükekşi yönetimi ilk görev dağılımının yanı sıra bu toplantı sonucunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu, Sağlık ve Dış İlişkiler Kurulu ve Temsilciler Kurulu'nu seçecek.

Başkanlığa gelirken şart koştular! 

Öte yandan; Süper Lig kulüp başkanları, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi ile seçim öncesi yaptıkları görüşmede özellikle de MHK bünyesinde değişiklik yapılmasını şart koşmuşlardı. Bu noktada MHK'de değişiklik yapılması bekleniyor. Ayrıca A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da geleceği masaya yatırılacak.

İlgini Çekebilir
Gözler Büyükekşi'nin Lale Orta kararında
Habere Git

Süper Lig'e isim sponsoru: Trendyol

TFF'nin yönetim toplantısında Trendyol'la yapılan sözlü anlaşmada gündeme gelecek. Bilindiği üzere; TFF, Süper Lig'in isim sponsorluğu konusunda yaklaşık 750 milyon TL bandında Trendyol'la prensip anlaşmasına vardı. Toplantıda bu anlaşmanın detayları konuşulacak. 

Süper Lig'de kaç takım küme düşecek? 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce yapmış olduğu açıklamada; "Süper Lig'in bundan sonraki yıllarda 18 mi, 20 mi takımla oynanacağına karar vermedik" demişti. 

TFF toplantısında bu konuda gündeme gelecek. Bu sezon küme düşen takım sayısı 3 olursa gelecek sezon lig 20 takımla devam edecek, 4 olursa ise 19 takımla devam edecek ve 2 yıllık süreç sonunda ligdeki takım sayısı 18 olacak

İlgini Çekebilir
Büyükekşi: "MHK başkanı bulmak çok zor"
Habere Git

Süper Lig'de fikstür çekimi yarın

Öte yandan, Süper Lig'de yeni sezonun fikstür çekiminin de yarın yapılacağı açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler