Rıza Çalımbay açıkladı: 10 sakat...
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Süper Lig devi Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, takımda sakat isimleri duyururken kaç sakat olduğu ve ne zaman sahalara döneceği sorusuna yanıt verdi.

Son 5 Haber

Kocaelispor'dan ayrılan Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu

Cesc Fabregas, Galatasaray'ın savunmadaki kalbini istiyor

Belgesel çekimi esnasında eşi arayan Fatih Tekke'nin verdiği tepkiye beğeni yağıyor

Ester ile çıktığı tatil Mbappe'ye çok pahalıya patladı

Porto çok istedi, Deniz Gül "Bırakın gideyim" dedi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Süper Lig devi Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, S Sport'a konuk oldu. Çalımbay, takımda bulunan sakatlıklar hakkında açıklamalar yaptı.
''Bahtiyar'da çok korktuk''
Bahtiyar'ın sakatlığı hakkında konuşan Çalımbay, ''Bahtiyar'da çok korktuk. Orada benim gözümün önünde oldu. Gözü kan doldu ve önünü göremedi. Burnunda kırık var ama ameliyatlık değil. Evinde dinleniyor şu an.'' dedi.
''İçeriye girdik baktık ağlıyor o kadar çok üzüldüm ki''
Ghezzal'ın sakatlanma sonrası ağladığını söyleyen Çalımbay, ''Ghezzal sakatlandı mesela içeriye girdik baktık ağlıyor o kadar çok üzüldüm ki. Arkadaşları sarıldı ona, teselli etti ve orada arkadaş bağlılığını gördüm ben. İnsanlar da bilerek bıraktı diye düşündü ama arkadaşları geldi, göz yaşlarını sildiler Ghezzal'ın.'' dedi.
''10 tane sakat futbolcularımız var''
Beşiktaş'ta 10 sakatlık olduğunu söyleyen Çalımbay, ''Bu takım geçen sene 15 namağlup gitti. Yine başarabiliriz bunu. Oyunculara da söyledik siz bunları yaparsınız diye. Bizim şu an tek sıkıntımız sakatlıklar. 10 tane sakat futbolcularımız var. Büyük ihtimalle 1-2 futbolcu dışında herkes yetişir. Cenk ve Aboubakar büyük ihtimalle yetişecek onlar milli ara sonrası Aboubakar'la konuştum, iyi misin dedim 'Yok' dedi tamam dedim.'' dedi.