Rıza Çalımbay: "Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı"

13.03.2021 - 16:45 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 16:47

1-0‘lık Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası konuşan DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “İyi bir galibiyet aldık. Buna çok ihtiyacımız vardı. Şimdi önümüzdeki Göztepe maçına bakacağız” dedi. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay: "Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı"

Süper Lig’in 30. haftasında Sivasspor, sahasında Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti.

"Bu maç her açıdan önemliydi"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile gerçekten güzel bir maç oynadık. Ondan önceki maçlarımızda gayet iyi geçiyordu. Oynadığımız oyunu bir türlü skora yansıtamıyorduk. Bu maç bizim için her açıdan çok önemliydi. Mutlaka bu maçı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu.

"İyi bir galibiyet aldık"

İyi bir kadroya sahip bir takım, bu nedenle zor bir maç olacağını biliyorduk. Maç başlar başlamaz ve sonuna kadar mükemmel mücadele ettik. İyi fırsatlar yakaladık birini değerlendirebildik. İkinci yarı Karagümrük iyi oynadı. Biz de ona göre kontratağı düşündük ama maalesef son pasları değerlendiremedik. Onları değerlendirebilseydik kolay bir galibiyet olabilirdi. Ama çok zorlandık. İyi bir galibiyet aldık. Buna çok ihtiyacımız vardı. Şimdi önümüzdeki Göztepe maçına bakacağız” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler