Rıza Çalımbay: "Çok güzel bir galibiyet aldık"

Orhan Gülek
07.04.2021 - 22:12 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 22:13

Süper Lig’in 33. haftasında Sivaspor deplasmanda karşılaştığı FT Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Rıza Çalımbay açıklamalada bulundu

Rıza Çalımbay: "Çok güzel bir galibiyet aldık"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 33. haftasında DG Sivaspor deplasmanda karşılaştığı FT Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, FT Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmaların çekişmeli geçtiklerini hatırlattı.

"Ufak tefek hatalarımız golleri getirdi"

Antalya’dan tek amaçlarının puan ya da puanlar almak olduğunu dile getiren Çalımbay, “Bunu yapmak için oyuna iyi başlamak gerekiyordu. Girdiğimiz pozisyonları da iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Bugün hepsini sahada yaptık. Ufak tefek hatalarımız golleri getirdi. Sahada koşan, mücadele eden iyi oynayan, kontratakları iyi değerlendiren bir takımımız vardı. Yaptığımız mücadelenin karşılığını skora yansıttık” diye konuştu.

"İyi oynuyor ve kazanıyoruz"

Antalyaspor’un ligdeki en zor deplasmandan biri olduğunu anımsatan Çalımbay, “Boşluk verdiğinizde sıkıntı yaşayabilirdiniz. Yine de ne olursa olsun, sonradan girenle oyuncularımız da etkili oldu. Takıma katkı sağladılar. Skoru maçı kazanmamızı netleştiren oyunculardı. Takımım son maçları iyi oynuyor ve iyi skorlarla kazanıyor. Bunu ligin sonuna kadar devam ettirip, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler