Çalımbay, devre arası için takımına gözdağı verdi!

07.12.2017 - 10:31 | Son Güncellenme: 07.12.2017 - 10:31

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay önemli açıklamalar yaptı. Çalımbay, devre arası için takımına gözdağı verdi.

Çalımbay şunları söyledi:

"Ben ne Kucka ile ilgili ne de diğerler ile ilgili olumsuz bir şey söylemedim. Ayağı sakattı ve kadroya aldık ama son anda sakatlığını söyledi."

"Baskıyı bir kenara bırakıp bizim maç kazanmaya devam etmemiz lazım. Bizim hiçbir oyuncu ile sorunumuz yok. Bazı oyuncular oynamadığı için mutsuz ama onları da kupada lullanıyoruz. Tabi bu işleri devre arasında tamamn çözeceğiz. Haftaya başkanımıza raporumuzu vereceğiz ve konuşacağız."

"Bu hafta Okay oynamayacak. Ayağındaki şişlik inmedi..."

Çalımbay ikinci yarı için konuştu

"Bu hafta Okay oynamayacak. Ayağındaki şişlik inmedi..."

"İkinci yarıda bu futbolumuzun üzerine koymalıyız. Daha iyi duruma gelmeliyiz. Ligde konuşmak için erken. Öyle bir lig var ki kimin kimin yeneceği belli değil. Her maçta yüksek mücadele gerekiyor. Her türlü önlemimiz devre arasında almamız lazım. O bölümü iyi kullanırsak çok çok iyi yerlere geliriz. Bir kere herkesim kafa olarak lig odaklanması gerekiyor"

Şanlıurfa'daki 'başkan dayağı' iddiasına değindi

 "Kesinlikle yönetimlerde futbolun içinden gelen insanlar olmalı. Sadece başkanla olmaz. Mertcan Çan arkadaşımızın Şanlıurfa'da yaşadığı şey çok çirkin. Arkadaşımız oraya futbol oynamak için gidiyor. Eğer bu olay doğru ise TFF gerekeni yapacaktır. Türkiye'de bazı şeyleri düzeltmeliyiz. Lider başkanlar olmalı, futbolu bilmeli."

"İyiyi de kötüyü de görüyorum"

"Başkanımıza transfer için diretecek insanlar değiliz. Ekonomik durum da önemli. Bir ortası bulunacak. Transfer yapamayız derlerse yapmayız, problem yok. Ama bir de ihtiyaçların gerçeği var. Kadrom da geniş bu bir sıkıntı. Benim kanatlarda 3'er oyuncum varsa, forvetten de birisini kanata taşıyınca sıkıntı oluyor. tabi ki herkes oynayamıyor ve sıkıntı oluyor. Bunları da masaya yatıracağız. Kendimi kesinlikle kandırmıyorum, iyiyi de kötüyü de görüyorum"

"Her şeyden önce futbolcu arakadaşlarımıza iyi niyetimizi gösteriyoruz. Bu oyuncular iyi oyuncu ki, Ersun hoca onları transfer etmiş. Beni engelleyen şey aşırı bir yoğunluk olması. Kupada ve ligde başka 11'ler çıkardık. İyi olanı oynatmaya çalışıyoruz"

 Çalımbay'ın diğer açıklamaları şöyle:

"Hangi oyuncu oynamazsa mutsuz olur. Kupada Erzurumspor maçında Rodallega, Bero, Mustafa Akbaş çok iyi oynadı ama ligde bu oyunculardan sadece Mustafa'yı oynatabildik. Elimizdeki kadro kalabalık olduğu için kullanamadığımız oyuncular oluyor. Bu nedenle de oynamayan arkadaşlarımız üzgün oluyor. Buradaki en büyük sıkıntı da kalabalık oyuncu kadrosu. Devre arası bunu çözmek için her türlü tedbiri alacağız. Böyle devam ederse takıma da zarar verebilir. Buna engel olmamız gerekiyor."

"Bizim ne bir transfer çalışmamız var ne de bir oyuncuyla konuşup anlaştık. Sadece maç seyrediyoruz. Yurt içi ve yurt dışı fark etmiyor. Bülent hoca Kızılyıldız maçına gitti, bugün Servet hoca Braga maçına gitti. Mehmet Yılmaz, geçen hafta başka yere gitti. Sadece maç seyrediyoruz ki elimizde bulunsun"

"Burak sakatlandıktan sonra ilk düşüncemiz Rodallega'ydı. 3 maç ceza alınca onun yerine N'Doye'a şans verdik ve o da bunu iyi kullandı. Çok iyi ve pozitif bir futbolcu. Verilen şansı iyi kullanınca onunla devam ettik"

"Trabzon, benden 2 yıl istedi. Ben böyle dedim. Ben memnunsam, Trabzonspor memnunsa devam eder. Birbirimizi üzmeye gerek yok. Tatsız bir şey yaşamak istemiyorum. Trabzon'u gerçekten çok seviyorum. Futbolu sevmelerini seviyorum. Burada mutluyum. Hep başarılı olmak zorundayız. Bunun başka yolu yok. Bunun da farkındayım. Tek hedefim bu seneyi burada çok iyi bitirmek, sonrası yönetimle bana kalıyor."

Senin için hazırladığımız haberler