Rıza Çalımbay'dan Ballkani maçı açıklamaları

Feride Kara
12.10.2022 - 19:27 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 19:35

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 4. maçında yarın deplasmanda Ballkani ile karşılaşacak olan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay açıklamalar yaptı.

Rıza Çalımbay'dan Ballkani maçı açıklamaları

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 4. hafta maçında yarın Kosova temsilcisi Ballkani’ye konuk olacak. Rıza Çalımbay basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Zorlu bir maç olacak

Çalımbay, Ballkani maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını vurgulayarak, “Bu maçın önemi büyük, geçen hafta sahamızda mağlup olduktan sonra bu maçın önemi daha da arttı. Mutlaka bizim buradan puan ya da puanlar almamız gerekiyor. Takımız tanıyoruz, oynadık. İyi takım ve tehlikeli bir takım. Bizim çok dikkat edeceğimiz yerler var. Geçen maç skoru çevirebilecek her şeyi yakaladık ama maalesef beklemediğimiz goller yedik kendi sahamızda. Çok da pozisyonumuz oldu, özellikle ikinci yarı çok iyi oynadık. İlk yarısı Sivas’ta bitmişti maçın, ikinci yarısını da burada oynayacağız. Buradaki amacımız kazanmak. Başka bir düşüncemiz yok ama kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Zorlu bir maç olacak." dedi

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay: “Hem lig hem Avrupa çok zor”
Habere Git

Sahayı düzeltme şansı maalesef yok

Bir gazetecinin “Stadyumun sahasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki sorusuna Çalımbay, “Stadyum sıkıntıları olduğu için normal karşılamak gerekiyor. Burası bize yakın bir yer. Yapacak bir şey yok. İki takım içinde aynı zemin. Sahayı düzeltme şansı da maalesef yok. Onun için burada ne olursa olsun mücadele edeceğiz. Bundan önce oynadığımız CFR Cluj maçının sahası da hemen hemen aynıydı. Değişen bir şey yok o yüzden. Değişen tek şey bizim hedefimizin olması. Bu maçı mutlaka bizim en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor eğer gruplardan çıkmak istiyorsak” yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler