Rıza Çalımbay, Fenerbahçe zaferinden memnun

11.05.2021 - 23:05 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 23:13

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe evinde ağır yaralı. Bugün Sivasspor, deplasmanda sarı lacivertlileri 2-1 mağlup etti. Konuk ekibin antrenörü Rıza Çalımbay, maça dair görüşlerini paylaştı. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay, Fenerbahçe zaferinden memnun

AJANSSPOR - HABER

Sivasspor, Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup etti. Ligde son 18 maçtır bileği bükülmeyen Sivas, henüz mağlubiyeti olmayan Emre Belözoğlu'ya mağlubiyeti yaşattı. Galibiyet sonrası Yiğido'nun tecrübeli antrenörü Rıza Çalımbay değerlendirmede bulundu. İşte, Çalımbay'ın açıklamalarından satır başlıkları...

"Pozisyon vermemeye çalıştık..."

Rıza Çalımbay, "Tabii ki daha önce de konuştuk. Bizim de bir hedefimiz vardı puanlarla çıkmamız gerekiyordu buradan. Gerçekten maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettik. Pozisyon vermemeye çalıştık, son dakikada yedik. Gerçekten çok iyi bir takım Femerbahçe. Ama benim oyuncularım da 18 maçtır inanılmaz bir performans gösteriyorlar. Kendimizi biliyoruz, gücümüze göre oynadık.

"Anadolu takımları için büyük problem oldu..."

Bu sezon Avrupa kupalarına gittik. Hem orada hem ligde oynamak bundan önce Anadolu takımları için büyük problem oldu, düşenler oldu. Başakşehir bizim kat be kat bütçemize sahip onlar da sıkıntı yaşadılar. Benim üzüldüğüm Sivas’ta bile çok çatlak sesler çıktı. Avrupa’dan elenince daha iyi antrenman yapmaya başladık, sakat ve hasta arkadaşlarımız da geldi.

"Ben açık açık konuştum..."

Ben açık açık konuştum oyuncularımla herkes kapasitesinin üstüne çıkacak diye. Hem içeride hem dışarıda galibiyet için oynuyorum. Bugün belki yenilebilirdik de. Mesle Isaac bugün hayatında ilk defa sağ bek oynadı. Zor durumdan buralara geldiğimiz için çok mutluyuz. İyi şeyler yaptık önemli plan son maçımızı da en iyi şekilde bitirmek."

Senin için hazırladığımız haberler