Rıza Çalımbay gelen teklifi duyurdu: "Çok istediler ancak gidemedim"

İsa Kethüda
29.02.2024 - 13:59 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 14:07

Son olarak Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ı çalıştıran ve şu an boşta olan Rıza Çalımbay, Beşiktaş-Galatasaray derbisi hakkında açıklamalar yaptı. Detaylar.

Rıza Çalımbay gelen teklifi duyurdu: "Çok istediler ancak gidemedim"

AJANSSPOR-HABER

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Galatasaray bu akşam Türkiye Kupası'nda en kritik maçına çıkacak. Galatasaray, Karagümrük maçının favorisi. Derbide favori Galatasaray olarak gösteriliyor ancak derbinin favorisi olmaz. 

"Fernandes'in olmaması Beşiktaş'ı olumsuz etkileyecektir"

Hiç kolay maç olmayacak. Derbilerde her oyuncu ön plana çıkabilir. İki takımda da önemli isimler var. Gedson Fernandes'in olmaması Beşiktaş'ı olumsuz etkileyecektir" dedi. 

"Yanlış anlaşılma diye bir şey yok"

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel konusuna da değinen Çalımbay, "Yanlış anlaşılma diye bir şey yok. Ben görmemişim o görmüş, onun yanına gitmemişim, o benim yanıma gelebilirdi. Bulunduğum mekanda onlar dışarıda ben içerdeydim ben çıkarken gördüm. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş - Galatasaray derbisini yönetecek hakem belli oldu!
Habere Git

"Abartılacak bir şey değil"

Onların da benim de yanım kalabalıktı. Abartılacak bir şey değil. Neden bu kadar abartıldı anlamadım. Abartılacak bir şey değil. 

"İran'dan çok istediler ancak gidemedim"

Ailevi açıdan sıkıntılarımız vardı. Ondan dolayı gelen gitmedim. İran'dan çok istediler ancak gidemedim. Kuzey Mekadonya ile görüştük ancak sonu gelmedi" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta "selam" polemiği! Rıza Çalımbay yanıt verdi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler