Rıza Çalımbay: ''Hedefimiz Avrupa'da çok başarılı olmak''

25.07.2020 - 23:59 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 23:59

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 34. haftasında Göztepe ile Sivasspor Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaştı. Mücadele 3-1 sona erdi.

Maçın ardından Sivasspor Teknik Drektörü Rıza Çalımbay, şunları söyledi:

''Bizim için önemli olan maçı kazanmaktı ama olmadı. 1-1'i yakaladıktan sonra bir gol yedik. Hakan Arslan çok kötü şekilde sakatlandı. Bir sürü şey oldu. Kazanmak isterdik burada. Kötü de goller yedik.

Devre arasında aldığımız arkadaşlardan tam anlamıyla faydalanamadık. Bu maç bizim için çok önemliydi ama en az 3-4 tane arkadaşımız yasaktı. Emre hiç çıkmadı antrenmana. Elimizdeki bütçeye göre çok iyi işler yaptık. Fatih Aksoy, Mert Hakan ve Fatih Aksoy'a başarılar diliyoruz. Sezon başından beri bu konuşuluyor. Mert Hakan, Kayserispor maçında penaltı kaçırdı sonra herkes ona yüklendi. Bu sene sıkıntılı bir süreç geçti. Bu işin şampiyon sağlık çalışanları. Ligin teknik direktörü olarak da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu. Onları da tebrik ediyorum.

Kendi memleketim. Avrupa'ya da gidiyoruz. Hedefimiz başarılı olmak. Çok bütçemiz yok. Dengeleri bozmadan transfer yapacağız. Hedefimiz Avrupa'da çok başarılı olmak.''

Senin için hazırladığımız haberler