Rıza Çalımbay: "İyi bir galibiyet aldık"

01.03.2020 - 21:41 | Son Güncellenme: 01.03.2020 - 18:42

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Maç içinde disiplini bozmadık"

Çalımbay, "Zor başlayan bir maçtı. Maç içinde disiplini bozmadık. Herkes ilk yarıdan çok daha farklı oynadı. Güzel şeyler yaptık. İyi bir galibiyet aldık. 3 puan için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Rakip 10 kişi kalınca büyük bir avantaj yakaladık. Oyun disiplinini çok iyi bir şekilde tutmamız gerekiyordu, ikinci yarıda onu yaptık. Daha basit, çabuk oynadık ve çok güzel pozisyonlar yakaladık. İyi bir galibiyet aldık. Önümüzde 10 maç daha var, önemli olan o maçları iyi şekilde bitirebilmek. Bundan sonraki maçlar telafisi olmayan maçlar. Şimdi tek hedefimiz Galatasaray maçı" şeklinde konuştu.

"Galatasaray maçı üç ihtimalli bir maç"

Ligde gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçı için de konuşan Çalımbay, "Futbolcu arkadaşlarıma bu maçın, Galatasaray maçından daha zor olacağını söyledim. Galatasaray maçı üç ihtimalli bir maç. Bizim için artık her maç final maçı gibi. Galatasaray maçını sahamızda, taraftarımızın önünde mutlaka iyi bir şekilde bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler