Rıza Çalımbay kaç yıllık sözleşme imzalayacak? İşte yanıtı...

30.05.2021 - 19:13 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 19:16

Sivasspor'da gözler teknik direktör Rıza Çalımbay'ın sözleşmesine çevrildi. Rıza Çalımbay anlaşma sağlanırsa kaç yıllık kontrat imzalayacak? İşte yanıtı...

Rıza Çalımbay kaç yıllık sözleşme imzalayacak? İşte yanıtı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 5. sırada tamamlayan Demir Grup Sivasspor'da gözler teknik direktör Rıza Çalımbay ile yapılacak sözleşmeye çevrildi. Çalımbay kaç yıllık sözleşme imzalayacak? Detaylar haberde...

Sivasspor beklentilerin üstünde bir performans sergiledi

Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay, kariyerine doğduğu şehir olan Sivas'ta devam ediyor. Çalımbay ve öğrencileri sezonu 5. sırada bitirdi ve beklentilerin üstünde bir performans ortaya koydu.

Çalımbay ile yönetim arasındaki zirve yol haritası olacak

Sezon sonu itibarıyla Rıza Çalımbay'ın kontratı sona erdi. Çalımbay, Sivasspor yönetimiyle yapılacak toplantı sonrası yol haritasını belirlemiş olacak.

1 yıllık sözleşme imzalanacak

Üst üste iki sezon da Avrupa'ya katılma fırsatı yakalayan Sivasspor'un çalıştırıcısı herhangi bir aksilik olmazsa 1 yıllık kontrata imza atacak. Çalımbay, daha uzun vadeli bir sözleşme düşünmüyor. 

Çalımbay yönetime transfer isteklerini sundu

Süper Lig'i 5. sırada bitirerek, Avrupa Konferans Ligi biletini alan ve tarihinde 4. kez Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil edecek Sivasspor, yarım kalan hikayeyi de tamamlamak istiyor. Çalımbay, yönetime transfer konusunda da raporunu sundu.

Senin için hazırladığımız haberler