Rıza Çalımbay: ''Kalecileri de oyuna alabilirdik''

26.11.2020 - 23:10 | Son Güncellenme: 26.11.2020 - 23:10

Son dakika spor haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Sivasspor, Karabağ'ı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Yiğidolar'da teknik direktör Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu. Sivasspor, gruptaki puanını 6'ya yükseltti. İşte Çalımbay'ın maç sonu açıkmalaları...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, 2 kez yenik duruma düştüğü maçta Karabağ'ı 3-2 mağlup etti ve gruptaki puanını 6'ya yükseltti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Rıza Çalmbay, zor bir sezon geçirdiklerini söyledi.

''Kalecileri de oyuna alabilirdik''

Kendileri korkutan tek şeyin sakatlık olduğunu vurgulayan Çalımbay, ''Samassa ve Ali Şaşal'a da forma yaptırdık. Sıkıntı olsa oynayacaklardı. Takımımla gurur duyuyorum.  . Çok eksiktik. Villarreal ve Maccabi Tel Aviv maçı şimdi ekstra önem kazandı. Futbolcularım tek yürek mücadele etti. Karabağ'ı bu kadar beklemiyorduk. Rakibimiz de çok iyi hazırlanmıştı. Orta sahamız hiç yoktu. Hele Robin oyundan çıkınca daha da kötü durumda kaldık'' dedi.

''Ligin 21 takımlı olması...''

Ligde 21 takım olması sebebiyle sezonun ağır geçtiğini söyleyeren tecrübeli hoca, ''İki maçımız çok önemli. Bizim tek korkumuz sakatlık. Yatabare kesin oynayacak. Bugün netleşti. Yatabare'yi Göztepe maçına yetiştireceğiz.  Ligde 21 takım olması dolayısıyla bu sezon çok ağır. Çünkü zaman kısıtlı. Zor bir sezon yaşıyoruz'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler