Galatasaray Maçı Sonrası Sivasspor'dan Rıza Çalımbay Açıklama Yaptı

Akın Ungan
01.05.2022 - 22:59 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 23:04

Süper Lig'de Galatasaray ile Sivasspor karşılaştı. Zorlu maçı 3-2 kazanan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Galatasaray Maçı Sonrası Sivasspor'dan Rıza Çalımbay Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi. NEF'te oynanan mücadeleyi 3-2 kazanan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"Nasıl oynamak gerekiyorsa öyle oynadık"

Rıza Çalımbay maç sonu yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "Maçın başından sonuna kadar mükemmel mücadele ettik. Galibiyet için oynadık. Galatasaray takımı da istekliydi. Çok güzel bir maç oldu. Mağlup duruma düşünce bırakmadık. Mücadeleyi sonuna kadar devam ettirdik. Galatasaray'a karşı deplasmanda nasıl oynamak gerekiyorsa öyle oynadık."

"Kapanırsan gol yersin"

"Bütün oyuncular kapasitelerinin üzerine çıktı ve iyi bir galibiyet aldık. Yatabare kupada cezalı, Ulvestad iyi bir futbolcu. Bugün de çok iyi oynadı. Bugün pozisyonlara girdik. Bugün oynamamız gerekiyordu oynadık. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı kapanırsan bir şekilde gol yersin."

"Kazanmak için her şeyi yaptık"

"Çok güzel kontra ataklar yaptık. Kazanmak için her şeyi yaptık. Galatasaray da kazanmak için oynadı. Galatasaray'ın taraftarı müthişti. Bu zorlu zamanda Galatasaray'dan maç kazanmak kolay değil, biz bunu başardık."

Senin için hazırladığımız haberler