Rıza Çalımbay: Kazanmak için elimizden geleni yaptık

16.08.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 21:42

Son dakika haberleri... Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Konyaspor maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay: Kazanmak için elimizden geleni yaptık

AJANSSPOR - HABER

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde oldukça başarılı bir performans sergileyen Sivasspor, ligde Konyaspor'a mağlup olmaktan kurtulamadı. Maçtan sonra, takımın tecrübeli teknik direktörü Rıza Çalımbay basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın açıklamalarından satır başlıkları.

Çalımbay: "İyi bir başlangıç yapmak isterdik..."

Sonuçtan ötürü memnun olmadığını ama takımının performansının umut verici olduğunu söyleyen Rıza Çalımbay: "İyi bir başlangıç yapmak isterdik tabii ki. Ama lige söyle bir baktığında ilk başlayan biziz. Herkes gibi başlayamadık. Bazı arkadaşlarımız sonradan geldi. Bunlar mazeretten ziyade gerçek. Oynadığımız oyun bu değil. Konya takımı da çok iyi mücadele etti. Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Gerçekten iyi şeyler de yapmaya çalıştık. Tabii hazır olmayan arkadaşlarımız da var. Şimdi 2 gün sonra Kopenhag maçı oynayacağız, ondan 3 gün sonra Trabzon maçı oynayacağız. Sonra bir daha Kopenhag’la oynayacağız. Bu süreci kazasız belasız atlatmak istiyoruz. Sakatlıklardan sonra iyi bir çıkış yapacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler