Rıza Çalımbay: Kopenhag maçında 4 stoperimiz de oynamayacak

25.08.2021 - 20:25 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 20:33

UEFA Konferans Ligi play-off rövanşında Kopenhag ile karşılaşacak Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay eksiklerden dert yandı. İşte detaylar...

Rıza Çalımbay: Kopenhag maçında 4 stoperimiz de oynamayacak

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında yarın deplasmanda FC Kopenhag ile karşılaşacak olan DG Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay basın toplantısı düzenledi.

Sivas'ın en büyük sorunu eksikler

Parken Stadyumu’ndaki basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, "Bizim sahamızda ilk oynadığımız maç gerçekten çok güzel geçti. İki takım da galibiyet için oynadı. Bizim şanssızlığımız bu maçta da geçtiğimiz maçta da tam kadro çıkamamak. En büyük sıkıntımız bu" diye konuştu.

'Galibiyet için riske gireceğiz'

Çalımbay şöyle devam etti: "İkinci yarı bayağı etkili bir futbol oynadık, pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Bizim burada kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Dengeli şekilde oynayacağız. Geçen maç sonlara doğru nasıl riske girdiysek aynı şekilde riske gireceğiz.

Sivasspor'da stoper krizi yaşanıyor

Karşımızdaki takım iyi bir takım, güçlü ve disiplinli bir takım. Artık iki takım da birbirini tanıyor. Bizim tek sıkıntımız stoperlerimiz. Dört stoperimiz de oynamayacak gibi bir şey. En büyük sıkıntılarımız bunlar. Ama ne olursa olsun kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Burada mücadele etmeden, maçı kazanmamız mümkün değil. Onun için gereken neyse her şeyi yapacağız.” 

Samba Camara'nın durumu belli değil

Deneyimli teknik adam sözlerini, “Oyun disiplinimizi bozmadan oynayacağız. Birden bire saldıracak değiliz. Çünkü karşımızdaki çok tehlikeli takım. Stoperlerden sadece Samba Camara var. Onu deneyeceğiz, oynayabilirse tek o var. Eğer oynayamazsa o zaman sıkıntı yaşayabiliriz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler