Rıza Çalımbay, ne İsa'ya ne Musa'ya yaranıyor!

Eren Tuncay
10.05.2021 - 13:28 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 14:53

Spor Toto Süper Lig'de 17 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı öncesi girdikleri açmazdan dolayı tepki gösterdi. İşte Rıza Çalımbay'ın açıklaması...

Rıza Çalımbay, ne İsa'ya ne Musa'ya yaranıyor!

AJANSSPOR - HABER

Demir Grup Sivasspor ile 17 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Rıza Çalımbay, yine iki arada bir derede kalmış durumda. Şampiyonluk yarışı veren büyük kulüplerin taraftarları bir kez daha Çalımbay'ı ve takımını tartışma konusu yaptı. Çalımbay da yaptığı açıklamada içine atıldıkları açmazdan ötürü tepkili.

"Yensen dert, yenilsen dert"

DG Sivasspor'un Beşiktaş'ı ağırladığı maç öncesi sosyal medyada Çalımbay trend topic oldu. Beşiktaş'ın rakiplerinin taraftarları Çalımbay ve ekibine çağrı yaparak, başabaş bir mücadele yapmalarını istedi. Çalımbay da yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ı yensen dert, yenilsen dert" diyerek, tepkisini ortaya koydu. Geçen sezonki Sivasspor-Galatasaray maçı öncesi de şampiyonluk yarışında  rakip olan taraftarlar benzer tartışmaları yürütmüştü.

"İşimize saygılıyız"

Fenerbahçe maçı öncesi bir kez daha Çalımbay ve takımına yönelik aynı tartışmalar sosyal medyada yürütülüyor. Çalımbay ise yaptığı açıklamada beşincilik için mücadele ettiklerini belirterek, "İşimize, mesleğimize çok saygılıyız, belli bir sorumluluğumuz var" dedi. Çalımbay'ın açıklamaları üç büyüklerin taraftar cephesinde farklı şekillerde tartışılıyor. Yani ne İsa'ya ne Musa'ya yaranabiliyor. Puan aldığında da alamadığında da üç büyüklerin taraftarlarınca sosyal medya üzerinde ya yeriliyor veya övülüyor.

17 maçlık yenilmezlik serisi

Çalımbay yönetemindeki Sivasspor, son 17 maçta 8 beraberlik, 9 da galibiyet alarak bi yenilmezlik serisi oluşturdu. Kırmızı beyazlı ekip bu sezon üç büyükten de puan almayı başardı. Doğu ekibi her rakibiyle birer kez berabere kaldı. 

SİVASSPOR'UN ÜÇ BÜYÜKLERLE BU SEZONKİ MAÇLARI

  • Beşiktaş-Sivasspor: 3-0
  • Sivasspor-Beşiktaş: 0-0
  • Sivasspor-Galatasaray: 1-2
  • Galatasaray-Sivasspor: 2-2
  • Sivasspor-Fenerbahçe: 1-1
  • Fenerbahçe-Sivasspor: Yarın oynanacak
Senin için hazırladığımız haberler